Tiendeo official website

Catalog Cora

7 zile

Cauți cele mai bune oferte la Cora?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru Cora, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la Cora sau orice alte magazine din categoria de Supermarket din orașul tău. În prezent, există 8 Cora cataloage on Tiendeo. Răsfoiește cel mai recent catalog de la Cora "Catalog Cora" valabil de la 05/06/2023 la 12/06/2023 și începe să economisești acum!

Alte cataloage de Supermarket

  • Logo Lidl
  • Logo Kaufland
  • Logo Penny Market
  • Logo Carrefour
  • Logo Carrefour Market
  • Logo Selgros

Cora, toate ofertele la îndemână

Cora este un lanț belgian de hipermarketuri deținut de grupul Louis Dekhaize Goup și oferă o mare varietate de produse alimentare și non alimentare.

Despre Cora

Lanțul de magazine Cora oferă o mare varietate de producte atât în magazine cât și online, oferind și livrare la domiciliu.

În magazinele Cora se pot găsi produse de mărci internaționale, naționale și mărci proprii Cora cum ar fi: Produs Cora (cel mai bogat brand al companiei cu articole ce provin de la producători români sau importate), Winny (produse de îmbrăcăminte), Cora Kido (produse pentru copii), Nature Bio (produse naturiste), printre multe altele.

 

Istoria Cora

Grupul Louis Delhaize și-a început activitatea în anul 1850 iar primele hipermarketuri Cora au fost deschise în Franța și în Belgia în anul 1970.

Primul magazin Cora în România s-a deschis în 2003 în București, urmat de un magazin în Cluj-Napoca, unul în Baia Mare și apoi în alte orașe din țară.

În 2013 compania a lansat platforma cora.ro cu livrare tip drive iar în ziua de astăzi coraDrive funcționează la nivelul magazinelor din capitală iar livrarea la domiciliu este disponibilă în diferite orașe.

Clienții au posibilitatea de a avea cardul de fidelitate al companiei care oferă beneficii, puncte și reduceri.

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

Descarcă aplicația TiendeoDescarcă aplicația Tiendeo

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile