Cofetaria

Peste 30 de zile
Vizualizează

Alerte de la Tiendeo

Vreau să primesc cele mai recente cataloage Cora și oferte exclusive de la Tiendeo din orașul tău

De asemenea, doresc să primesc cataloage din categoria Supermarket

Politica de confidențialitate

Alte Supermarket din orașul tău

Cora, toate ofertele la îndemână

Cora este un lanț belgian de hipermarketuri deținut de grupul Louis Dekhaize Goup și oferă o mare varietate de produse alimentare și non alimentare.

Despre Cora

Lanțul de magazine Cora oferă o mare varietate de producte atât în magazine cât și online, oferind și livrare la domiciliu.

În magazinele Cora se pot găsi produse de mărci internaționale, naționale și mărci proprii Cora cum ar fi: Produs Cora (cel mai bogat brand al companiei cu articole ce provin de la producători români sau importate), Winny (produse de îmbrăcăminte), Cora Kido (produse pentru copii), Nature Bio (produse naturiste), printre multe altele.

 

Istoria Cora

Grupul Louis Delhaize și-a început activitatea în anul 1850 iar primele hipermarketuri Cora au fost deschise în Franța și în Belgia în anul 1970.

Primul magazin Cora în România s-a deschis în 2003 în București, urmat de un magazin în Cluj-Napoca, unul în Baia Mare și apoi în alte orașe din țară.

În 2013 compania a lansat platforma cora.ro cu livrare tip drive iar în ziua de astăzi coraDrive funcționează la nivelul magazinelor din capitală iar livrarea la domiciliu este disponibilă în diferite orașe.

Clienții au posibilitatea de a avea cardul de fidelitate al companiei care oferă beneficii, puncte și reduceri.

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic