Tiendeo official website

A Profi City magazin

10 zile

Cauți cele mai bune oferte la PROFI?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru PROFI, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la PROFI sau orice alte magazine din categoria de Supermarket din orașul tău. În prezent, există 14 PROFI cataloage on Tiendeo. Răsfoiește cel mai recent catalog de la PROFI "A Profi City magazin" valabil de la 17/05/2023 la 15/06/2023 și începe să economisești acum!

Alte cataloage de Supermarket

  • Logo Lidl
  • Logo Kaufland
  • Logo Penny Market
  • Logo Carrefour
  • Logo Carrefour Market
  • Logo Selgros

PROFI, toate ofertele la îndemână

Profi este o companie cu magazine alimentare care încurajează producția locală cu peste 20 de ani de experiență.

Despre Profi

Profi a devenit prima rețea de magazine din România cu peste 1000 de magazine amplasate în aproape 500 de localități, deținută de Mid Europa Partners, unul dintre principalele fonduri de investiții de pe piețele în creștere din Europa Centrală și de Sud Est.

Compania încurajează producția locală, fiind produs în România 80% din sortimentul de produse. Un 20% din totalul produselor sunt de marcă proprie iar multe dintre produsele oferite sunt de branduri naționale.

Magazinele Profi oferă promoții, oferte și reduceri zilnice în diferite game de produse.

 

Istoria Profi

Entterprise Investors a cumpărat rețeaua de magazine Profi în 2009 iar apoi acestea au început să se extindă pe piața românească devenind prima rețea de magazine din România cu peste 1000 magazine amplasate în aproape 500 de localități, deținută de Mid Europa Partners.

Clienții pot beneficia de avantajele cardului de fidelitate Profi acumulând bani cu care pot plăti cumpărăturile, reduceri, cadouri și vouchere de cumpărături.

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

Descarcă aplicația TiendeoDescarcă aplicația Tiendeo

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile