Înscrie-te la buletinul nostru informativ
Suntem pe punctul de a publica oferte de la Auchan.

Cauți cele mai bune oferte la Auchan?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru Auchan, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la Auchan sau orice alte magazine din categoria de Supermarket din orașul tău. Înscrie-te la buletinul nostru informativ pentru a fi la curent cu noile oferte de la Auchan și fii primul care află cele mai bune oferte online. În timp ce aștepți, puteți răsfoi cele mai recente cataloage din categoria Supermarket, cum ar fi broșura de la Lidl "în perioada 26.09-02.10.2022" valabil de la 27/09/2022 la 02/10/2022.

Alte cataloage de Supermarket

Auchan, toate ofertele la îndemână

Auchan este un lanț de magazine cu produse alimentare dar și non alimentare de calitate la prețuri economice.

Despre Auchan

Auchan comercializează produse alimentare și non alimentare de diferite mărci dar și de marcă proprie concepute pentru nevoile consumatorilor.

Produsele Auchan se caracterizează prin a fi de calitate și având cel mai bun preț posibil. În ziua de azi Auchan are peste 900 de produse alimentare de marcă proprie, 400 dintre ele românești. Printre mărcile proprii se află Inextenso, Cosmia, Actuel, Qilive, One Two Fun, Baby, Airport și Selecline.

 

Istoria Auchan

Primul magazin Auchan a fost deschis în 1961 de Gérard Mulliez în Franța iar compania a continuat să crească an de an. În 2012, Auchan a cumpărat acțiunile hipermarketurilor Real și a continuat expansiunea.

Auchan a ajuns în România printr-un parteneriat dar Auchan a cumpărat acțiunile și a devenit singurul proprietar. Primul magazin Auchan s-a deschis în București în 2006 urmat de multe altele.

Clienții pot economisii creându-și cont pe My Club Auchan, unde vor avea parte de promoții și reduceri speciale.  

Alerte de la Tiendeo

Vreau să primesc cele mai recente cataloage Auchan și oferte exclusive de la Tiendeo din orașul tău

De asemenea, doresc să primesc cataloage din categoria Supermarket

Politica de confidențialitate

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile