Tiendeo official website

Catalog Auchan

7 zile

Auchan Oferte

Cauți cele mai bune oferte la Auchan?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru Auchan, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la Auchan sau orice alte magazine din categoria de Supermarket din orașul tău. În prezent, există un catalog pentru Auchan on Tiendeo. Răsfoiește cel mai recent catalog de la Auchan "Catalog Auchan" valabil de la 02/06/2023 la 13/06/2023 și începe să economisești acum!

Alte cataloage de Supermarket

  • Logo Lidl
  • Logo Kaufland
  • Logo Penny Market
  • Logo Carrefour
  • Logo Carrefour Market
  • Logo Selgros

Auchan, toate ofertele la îndemână

Auchan este un lanț de magazine cu produse alimentare dar și non alimentare de calitate la prețuri economice.

Despre Auchan

Auchan comercializează produse alimentare și non alimentare de diferite mărci dar și de marcă proprie concepute pentru nevoile consumatorilor.

Produsele Auchan se caracterizează prin a fi de calitate și având cel mai bun preț posibil. În ziua de azi Auchan are peste 900 de produse alimentare de marcă proprie, 400 dintre ele românești. Printre mărcile proprii se află Inextenso, Cosmia, Actuel, Qilive, One Two Fun, Baby, Airport și Selecline.

 

Istoria Auchan

Primul magazin Auchan a fost deschis în 1961 de Gérard Mulliez în Franța iar compania a continuat să crească an de an. În 2012, Auchan a cumpărat acțiunile hipermarketurilor Real și a continuat expansiunea.

Auchan a ajuns în România printr-un parteneriat dar Auchan a cumpărat acțiunile și a devenit singurul proprietar. Primul magazin Auchan s-a deschis în București în 2006 urmat de multe altele.

Clienții pot economisii creându-și cont pe My Club Auchan, unde vor avea parte de promoții și reduceri speciale.  

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

Descarcă aplicația TiendeoDescarcă aplicația Tiendeo

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile