Înscrie-te la buletinul nostru informativ
Suntem pe punctul de a publica oferte de la La Doi Pasi.

Cauți cele mai bune oferte la La Doi Pasi?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru La Doi Pasi, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la La Doi Pasi sau orice alte magazine din categoria de Supermarket din orașul tău. Înscrie-te la buletinul nostru informativ pentru a fi la curent cu noile oferte de la La Doi Pasi și fii primul care află cele mai bune oferte online. În timp ce aștepți, puteți răsfoi cele mai recente cataloage din categoria Supermarket, cum ar fi broșura de la Kaufland "Cataloage Kaufland - 2023-02-01" valabil de la 30/01/2023 la 07/02/2023.

Alte cataloage de Supermarket

  • Logo Lidl
  • Logo Kaufland
  • Logo Penny Market
  • Logo Carrefour
  • Logo Carrefour Market
  • Logo Selgros

La Doi Pasi, toate ofertele la îndemână

La Doi Pași este o franciză de magazine de proximitate deținute de mici comercianți și aflate în orașe mici pentru a oferi produse zilnice clienților.

Despre La Doi Pași

Cu peste 1500 de magazine în toată țara, La Doi Pași s-a transformat în prima rețea de magazine în franciză din România. Supermarketurile oferă o largă gamă de produse de bază, proaspete și preparate.

Compania comercializează produse de marcă proprie cum ar fi Fine Life, ce oferă o gamă variată necesare zi de zi cu alimente de bază. Aro este brandul propriu Metro și are peste 700 de articole alimentare și peste 200 de articole non alimentare.

De asemenea, La Doi Pași oferă diferite promoții în fiecare lună, speciale pentru nevoile clienților.

  

Istoria La Doi Pași

La Doi Pași s-a născut în 2012 ca o franciză de magazine de proximitate lansată de compania Metro iar numărul de magazine a crescut an de an.

Clienții La Doi Pași pot se pot înscrie la Clubul companiei pentru a avea acces la noutăți, promoții și campanii promoționale exclusive.

Alerte de la Tiendeo

Vreau să primesc cele mai recente cataloage La Doi Pasi și oferte exclusive de la Tiendeo din orașul tău

De asemenea, doresc să primesc cataloage din categoria Supermarket

Politica de confidențialitate

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

Descarcă aplicația TiendeoDescarcă aplicația Tiendeo

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile