Tiendeo official website

Oferta La Doi Pasi

Publicat ieri

Cauți cele mai bune oferte la La Doi Pasi?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru La Doi Pasi, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la La Doi Pasi sau orice alte magazine din categoria de Supermarket din orașul tău. În prezent, există un catalog pentru La Doi Pasi on Tiendeo. Răsfoiește cel mai recent catalog de la La Doi Pasi "Oferta La Doi Pasi" valabil de la 01/06/2023 la 30/06/2023 și începe să economisești acum!

Alte cataloage de Supermarket

  • Logo Lidl
  • Logo Kaufland
  • Logo Penny Market
  • Logo Carrefour
  • Logo Carrefour Market
  • Logo Selgros

La Doi Pasi, toate ofertele la îndemână

La Doi Pași este o franciză de magazine de proximitate deținute de mici comercianți și aflate în orașe mici pentru a oferi produse zilnice clienților.

Despre La Doi Pași

Cu peste 1500 de magazine în toată țara, La Doi Pași s-a transformat în prima rețea de magazine în franciză din România. Supermarketurile oferă o largă gamă de produse de bază, proaspete și preparate.

Compania comercializează produse de marcă proprie cum ar fi Fine Life, ce oferă o gamă variată necesare zi de zi cu alimente de bază. Aro este brandul propriu Metro și are peste 700 de articole alimentare și peste 200 de articole non alimentare.

De asemenea, La Doi Pași oferă diferite promoții în fiecare lună, speciale pentru nevoile clienților.

  

Istoria La Doi Pași

La Doi Pași s-a născut în 2012 ca o franciză de magazine de proximitate lansată de compania Metro iar numărul de magazine a crescut an de an.

Clienții La Doi Pași pot se pot înscrie la Clubul companiei pentru a avea acces la noutăți, promoții și campanii promoționale exclusive.

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

Descarcă aplicația TiendeoDescarcă aplicația Tiendeo

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile