Tiendeo official website
Înscrie-te la buletinul nostru informativ
Suntem pe punctul de a publica oferte de la Carrefour Express.

Cauți cele mai bune oferte la Carrefour Express?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru Carrefour Express, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la Carrefour Express sau orice alte magazine din categoria de Supermarket din orașul tău. Înscrie-te la buletinul nostru informativ pentru a fi la curent cu noile oferte de la Carrefour Express și fii primul care află cele mai bune oferte online. În timp ce aștepți, puteți răsfoi cele mai recente cataloage din categoria Supermarket, cum ar fi broșura de la Kaufland "Cataloage Kaufland - 2023-05-31" valabil de la 29/05/2023 la 06/06/2023.

Alte cataloage de Supermarket

  • Logo Lidl
  • Logo Kaufland
  • Logo Penny Market
  • Logo Carrefour
  • Logo Carrefour Market
  • Logo Selgros

Carrefour Express, toate ofertele la îndemână

Carrefour Express este un nou concept de magazin creat de Carrefour ce combină experiența în magazinele Carrefour cu rapiditatea la cumpărare și caracterul unui magazin de proximitate.

Despre Carrefour Express

Noul concept se bazează pe rapiditate la case și la cumpărături cu aceeași prospețime și calitate, produse de marcă proprie Carrefour și de proximitate.

 

Istoria Carrefour Express 

Primul magazin Carrefour a fost deschis pe 15 iunie 1963 într-o localitate din apropierea Parisului, Sainte-Genevieve-des-Bois. În spatele acestei mărci sunt Dennis Defforey, Jacques Defforey si Marcel Fournier, niște profesioniști cu experiență în retail și comercializare de produse.

De la momentul deschiderii primului magazin, creșterea a fost rapidă iar Carrefour a ajuns în multe alte țări cum ar fi Spania, Italia, Belgia, Polonia, Argentina, Brazilia, China, Taiwan, printre altele. În România, primul magazin Carrefour s-a deschis în zona Militari în 2001 și cu el s-a creat conceptul de hipermarket.

În 2007 a preluat lanțul Artima și le-a redenumit Carrefour Express pentru a se redenumi în 2010 Carrefour Market.

 

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

Descarcă aplicația TiendeoDescarcă aplicația Tiendeo

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile