Tiendeo official website

Cataloage Kaufland - 2023-05-31

Expiră astăzi

Cauți cele mai bune oferte la Kaufland?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru Kaufland, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la Kaufland sau orice alte magazine din categoria de Supermarket din orașul tău. În prezent, există 3 Kaufland cataloage on Tiendeo. Răsfoiește cel mai recent catalog de la Kaufland "Cataloage Kaufland - 2023-05-31" valabil de la 29/05/2023 la 06/06/2023 și începe să economisești acum!

Alte cataloage de Supermarket

  • Logo Lidl
  • Logo Kaufland
  • Logo Penny Market
  • Logo Carrefour
  • Logo Carrefour Market
  • Logo Selgros

Kaufland, toate ofertele la îndemână

Kaufland este un hipermarket care oferă o varietate mare de produse alimentare și non alimentare.

Despre Kaufland

Kaufland este un hipermarket german, parte din grupul Schwarz, care deține și retailerul Lidl. Oferă o mare varietate de produse alimentare și non alimentare, proaspete și la prețuri accesibile. Are diferite mărci proprii cum ar fi K-Classic, K-Bio, K-take it veggie și Vreau prezente în diferitele magazine.

Kaufland oferă de asemenea diferite oferte și promoții clienților din diferite game de produse.

  

Istoria Kaufland

Istoria lanțurilor de magazine Kaufland începe în 1930 când Josef Schwarz fuzionează compania sa cu Südfrüchte „A. Lidl & Comp.“ devenind „Lidl & Schwarz KG“. Expansiunea continuă după cel de-al doilea război mondial iar în 1984 se deschide primul magazin cu autoservire Kaufland în Germania. În următorii ani se deschid alte magazine prin țară. În 1998 începe expansiunea în străinătate și se deschide primul magazin în Cehia.

Kaufland nu ajunge în România până în 2005 iar în 2009 se deschide deja cel de-al 44-lea magazin. În următorul an compania extinde marca proprie K-Classic în țară urmate apoi de mărcile proprii K-Bio, K-take it veggie și marca Vreau și continuând cu expansiunea magazinelor în România dar și în lume.

Clienții pot accesa aplicația gratuită Kaufland și pot dispune Kaufland Card, participând așa în programul de loialitate unde pot găsi reduceri speciale, promoții personalizate și stele Kaufland Card pentru campanii speciale.

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

Descarcă aplicația TiendeoDescarcă aplicația Tiendeo

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile