Cataloage Kaufland - 2022-05-18

2 zile
Vizualizează

Alerte de la Tiendeo

Vreau să primesc cele mai recente cataloage Kaufland și oferte exclusive de la Tiendeo din orașul tău

De asemenea, doresc să primesc cataloage din categoria Supermarket

Politica de confidențialitate

Alte Supermarket din orașul tău

Kaufland, toate ofertele la îndemână

Kaufland este un hipermarket care oferă o varietate mare de produse alimentare și non alimentare.

Despre Kaufland

Kaufland este un hipermarket german, parte din grupul Schwarz, care deține și retailerul Lidl. Oferă o mare varietate de produse alimentare și non alimentare, proaspete și la prețuri accesibile. Are diferite mărci proprii cum ar fi K-Classic, K-Bio, K-take it veggie și Vreau prezente în diferitele magazine.

Kaufland oferă de asemenea diferite oferte și promoții clienților din diferite game de produse.

  

Istoria Kaufland

Istoria lanțurilor de magazine Kaufland începe în 1930 când Josef Schwarz fuzionează compania sa cu Südfrüchte „A. Lidl & Comp.“ devenind „Lidl & Schwarz KG“. Expansiunea continuă după cel de-al doilea război mondial iar în 1984 se deschide primul magazin cu autoservire Kaufland în Germania. În următorii ani se deschid alte magazine prin țară. În 1998 începe expansiunea în străinătate și se deschide primul magazin în Cehia.

Kaufland nu ajunge în România până în 2005 iar în 2009 se deschide deja cel de-al 44-lea magazin. În următorul an compania extinde marca proprie K-Classic în țară urmate apoi de mărcile proprii K-Bio, K-take it veggie și marca Vreau și continuând cu expansiunea magazinelor în România dar și în lume.

Clienții pot accesa aplicația gratuită Kaufland și pot dispune Kaufland Card, participând așa în programul de loialitate unde pot găsi reduceri speciale, promoții personalizate și stele Kaufland Card pentru campanii speciale.

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic