Înscrie-te la buletinul nostru informativ
Suntem pe punctul de a publica oferte de la Annabella.

Cauți cele mai bune oferte la Annabella?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru Annabella, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la Annabella sau orice alte magazine din categoria de Supermarket din orașul tău. Înscrie-te la buletinul nostru informativ pentru a fi la curent cu noile oferte de la Annabella și fii primul care află cele mai bune oferte online. În timp ce aștepți, puteți răsfoi cele mai recente cataloage din categoria Supermarket, cum ar fi broșura de la Penny Market "Cataloage Penny - National" valabil de la 01/02/2023 la 07/03/2023.

Alte cataloage de Supermarket

  • Logo Lidl
  • Logo Kaufland
  • Logo Penny Market
  • Logo Carrefour
  • Logo Carrefour Market
  • Logo Selgros

Annabella, toate ofertele la îndemână

Annabella este un lanț de magazine cu o largă gamă de produse alimentare, non alimentare și specialist în fructe și legume de calitate superioară, majoritatea din producție proprie.

Despre Annabella

Annabella și-a început activitatea fiind o firmă familiară și s-a modernizat, a crescut și a evouat an de an, oferind în ziua de azi o largă gamă de produse alimentare și non alimentare. 

Specialitatea magazinelor Annabella sunt fructele și legumele, de calitate superioară, majoritatea din producție proprie.

 

Istoria Annabella

Primul magazin Annabella s-a deschis după revoluție, comercializând fructe și legume. În 2000 s-a modernizat și a apărut primul magazin cu autoservire în Râmicu Vâlcea. În 2011 alte 6 magazine se alătură rețelei și continuă să crească an de an.

 

Alerte de la Tiendeo

Vreau să primesc cele mai recente cataloage Annabella și oferte exclusive de la Tiendeo din orașul tău

De asemenea, doresc să primesc cataloage din categoria Supermarket

Politica de confidențialitate

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

Descarcă aplicația TiendeoDescarcă aplicația Tiendeo

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile