Alți utilizatori au vizualizat de asemenea

Alerte de la Tiendeo

Vreau să primesc cele mai recente cataloage Carrefour și oferte exclusive de la Tiendeo din orașul tău

De asemenea, doresc să primesc cataloage din categoria

Politica de confidențialitate

Alte Supermarket din orașul tău

Carrefour, toate ofertele la îndemână

Carrefour comercializează o gamă largă de produse, atât alimentare cât și non alimentare, printre care produse textile, pentru casă, pentru mașină, electronice și electrocasnice.

Despre Carrefour

Dorința grupului Carrefour este de a aduce pe piață produse diversificate, de calitate superioară, la prețuri mici. Așadar se comercializează în magazinele Carrefour produse alimentare dar și non alimentare de diferite mărci și de gamă proprie, acestea făcând posibil un prețul redus fiind furnizate de producători locali.

În toate magazinele Carrefour se pot găsi și produse bio, produse dietetice și produse specifice din diferite culturi (Franța, Spania, Italia, Mexic, țări asiatice...) și de asemenea ofertele și promoțiile sunt constante.

 

Istoria Carrefour

Primul magazin Carrefour a fost deschis pe 15 iunie 1963 într-o localitate din apropierea Parisului, Sainte-Genevieve-des-Bois. În spatele acestei mărci sunt Dennis Defforey, Jacques Defforey si Marcel Fournier, niște profesioniști cu experiență în retail și comercializare de produse.

De la momentul deschiderii primului magazin, creșterea a fost rapidă iar Carrefour a ajuns în multe alte țări cum ar fi Spania, Italia, Belgia, Polonia, Argentina, Brazilia, China, Taiwan, printre altele. În România, primul magazin Carrefour s-a deschis în zona Militari în 2001 și cu el s-a creat conceptul de hipermarket.

Magazinele Carrefour oferă diferite servicii clienților, cum ar fi servici financiare, multiple modalități de plată, asigurări, produsele Loteriei Române la casele de marcat, retușuri textile gratuite, livrare gratuită pentru produsele voluminoase în limita a 30 km și linie telefonică gratuită pentru a contacta cu compania.