Tiendeo official website

Ai vazut ce oferte ti-am pregatit?

Expiră mâine

Cauți cele mai bune oferte la Carrefour?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru Carrefour, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la Carrefour sau orice alte magazine din categoria de Supermarket din orașul tău. În prezent, există 2 Carrefour cataloage on Tiendeo. Răsfoiește cel mai recent catalog de la Carrefour "Ai vazut ce oferte ti-am pregatit?" valabil de la 05/06/2023 la 06/06/2023 și începe să economisești acum!

Alte cataloage de Supermarket

  • Logo Lidl
  • Logo Kaufland
  • Logo Penny Market
  • Logo Carrefour
  • Logo Carrefour Market
  • Logo Selgros

Carrefour, toate ofertele la îndemână

Carrefour comercializează o gamă largă de produse, atât alimentare cât și non alimentare, printre care produse textile, pentru casă, pentru mașină, electronice și electrocasnice.

Despre Carrefour

Dorința grupului Carrefour este de a aduce pe piață produse diversificate, de calitate superioară, la prețuri mici. Așadar se comercializează în magazinele Carrefour produse alimentare dar și non alimentare de diferite mărci și de gamă proprie, acestea făcând posibil un prețul redus fiind furnizate de producători locali.

În toate magazinele Carrefour se pot găsi și produse bio, produse dietetice și produse specifice din diferite culturi (Franța, Spania, Italia, Mexic, țări asiatice...) și de asemenea ofertele și promoțiile sunt constante.

 

Istoria Carrefour

Primul magazin Carrefour a fost deschis pe 15 iunie 1963 într-o localitate din apropierea Parisului, Sainte-Genevieve-des-Bois. În spatele acestei mărci sunt Dennis Defforey, Jacques Defforey si Marcel Fournier, niște profesioniști cu experiență în retail și comercializare de produse.

De la momentul deschiderii primului magazin, creșterea a fost rapidă iar Carrefour a ajuns în multe alte țări cum ar fi Spania, Italia, Belgia, Polonia, Argentina, Brazilia, China, Taiwan, printre altele. În România, primul magazin Carrefour s-a deschis în zona Militari în 2001 și cu el s-a creat conceptul de hipermarket.

Magazinele Carrefour oferă diferite servicii clienților, cum ar fi servici financiare, multiple modalități de plată, asigurări, produsele Loteriei Române la casele de marcat, retușuri textile gratuite, livrare gratuită pentru produsele voluminoase în limita a 30 km și linie telefonică gratuită pentru a contacta cu compania.

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

Descarcă aplicația TiendeoDescarcă aplicația Tiendeo

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile