Carrefour - Pliante, Broșuri & Vouchere

Ofertă valabilă în perioada 22.05 - 04.06.2024Ofertă valabilă în perioada 22.05 - 04.06.2024
Carrefour

Carrefour

Ofertă valabilă în perioada 22.05 - 04.06.2024

Expiră pe 04.06

Alți utilizatori au vizualizat și aceste cataloage

Alte cataloage de Supermarket

Unicarm
Penny Market
Lidl
Kaufland
PROFI
Carrefour Market
MEGA IMAGE
Annabella
Auchan
Supeco
La Doi Pasi
Selgros
Metro
CBA
Diana
Cora
Carrefour Express

Despre Carrefour

Dorința grupului Carrefour este de a aduce pe piață produse diversificate, de calitate superioară, la prețuri mici. Așadar se comercializează în magazinele Carrefour produse alimentare dar și non alimentare de diferite mărci și de gamă proprie, acestea făcând posibil un prețul redus fiind furnizate de producători locali.

În toate magazinele Carrefour se pot găsi și produse bio, produse dietetice și produse specifice din diferite culturi (Franța, Spania, Italia, Mexic, țări asiatice...) și de asemenea ofertele și promoțiile sunt constante.

 

Istoria Carrefour

Primul magazin Carrefour a fost deschis pe 15 iunie 1963 într-o localitate din apropierea Parisului, Sainte-Genevieve-des-Bois. În spatele acestei mărci sunt Dennis Defforey, Jacques Defforey si Marcel Fournier, niște profesioniști cu experiență în retail și comercializare de produse.

De la momentul deschiderii primului magazin, creșterea a fost rapidă iar Carrefour a ajuns în multe alte țări cum ar fi Spania, Italia, Belgia, Polonia, Argentina, Brazilia, China, Taiwan, printre altele. În România, primul magazin Carrefour s-a deschis în zona Militari în 2001 și cu el s-a creat conceptul de hipermarket.

Găsește cataloage de Carrefour în orașul tău

Vezi mai multe orașe