Oferta de weekend

Expiră mâine
Vizualizează

Cauți cele mai bune oferte la Unicarm?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru Unicarm, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la Unicarm sau orice alte magazine din categoria de Supermarket din orașul tău. În prezent, există 2 Unicarm cataloage on Tiendeo. Răsfoiește cel mai recent catalog de la Unicarm "Oferta de weekend" valabil de la 30/09/2022 la 02/10/2022 și începe să economisești acum!

Alte cataloage de Supermarket

Unicarm, toate ofertele la îndemână

Unicarm este o companie producătoare de mezeluri, carne, conserve, articole de panificație, patiserie, cofetărie, lactate și gheață.

Despre Unicarm

Unicarm se bazează pe diversitate, calitate, prospețime și prețuri competitive. În rețeaua de magazine se pot găsi mezeluri produse de propria companie dar se comercializează și fructe și legume, congelate, paste făinoase, alimente de bază, băuturi, dulciuri, detergenți, cosmetice, toate acestea având promoții atrăgătoare.

 

Istoria Unicarm

Unicarm s-a fondat în 1994 iar în 1997 au reușit să aibă o producție de 500 de kilograme pe zi.

În ziua de azi se realizează peste 210 produse și 50 sortimente de carne iar din 2006 până în actualitate s-au deschis peste 23 de supermarketuri proprii.

Alerte de la Tiendeo

Vreau să primesc cele mai recente cataloage Unicarm și oferte exclusive de la Tiendeo din orașul tău

De asemenea, doresc să primesc cataloage din categoria Supermarket

Politica de confidențialitate

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile