Echipamente pentru magazinul tau

Publicat ieri
Vizualizează

Cauți cele mai bune oferte la Metro?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru Metro, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la Metro sau orice alte magazine din categoria de Supermarket din orașul tău. În prezent, există 5 Metro cataloage on Tiendeo. Răsfoiește cel mai recent catalog de la Metro "Echipamente pentru magazinul tau" valabil de la 05/10/2022 la 02/01/2023 și începe să economisești acum!

Alte cataloage de Supermarket

Metro, toate ofertele la îndemână

Metro este un lanț de magazine cu produse alimentare, non alimentare și de sezon destinate profesioniștilor.

Despre Metro

Magazinele Metro oferă produse alimentare, non alimentare și de sezon pentru profesioniști oferind o mare gamă de produse și de mărci.

De asemenea Metro are mărci proprii, cum ar fi Metro Chef, un sortiment de produse concepute de bucătari pentru bucătari și Metro Professional, soluții integrate de echipamente și consumabile profesionale.   

 

Istoria Metro

Metro Cash & Carry International este un retailer german multinațional lider pe piață, deținând peste 750 de magazine în peste 25 de țări.

Metro Cash & Carry România a deschis primul magazin în 1996 iar în ziua de astăzi sunt peste 30 de centre de distribuție continuând dezvoltarea companiei.

Clienții pot acumula puncte bonus prin programul Metro Plus, cumpărând la magazinul Metro sau accesând serviciile de distribuție Metro (1 leu = 1 punct bonus).

Alerte de la Tiendeo

Vreau să primesc cele mai recente cataloage Metro și oferte exclusive de la Tiendeo din orașul tău

De asemenea, doresc să primesc cataloage din categoria Supermarket

Politica de confidențialitate

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile