Tiendeo official website

Catalogul Lunii

25 zile

Cauți cele mai bune oferte la MEGA IMAGE?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru MEGA IMAGE, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la MEGA IMAGE sau orice alte magazine din categoria de Supermarket din orașul tău. În prezent, există un catalog pentru MEGA IMAGE on Tiendeo. Răsfoiește cel mai recent catalog de la MEGA IMAGE "Catalogul Lunii" valabil de la 30/05/2023 la 30/06/2023 și începe să economisești acum!

Alte cataloage de Supermarket

  • Logo Lidl
  • Logo Kaufland
  • Logo Penny Market
  • Logo Carrefour
  • Logo Carrefour Market
  • Logo Selgros

MEGA IMAGE, toate ofertele la îndemână

Mega Image este un supermarket ce oferă produse alimentare variate de marcă proprie și de calitate superioară.

Despre Mega Image

Mega Image este un lanț de supermarketuri fundat în România cu peste 9000 de angajați și cu o rețea de peste 800 de magazine distribuite prin toată țara. Are o largă gamă de produse de marcă proprie inspirate din rețete tradiționale sau din întreaga lume. Câteva dintre mărcile proprii ale companiei sunt: Gusturi românești, Mega Apetit, Le Boucher, 365, Delhaize, Bio, Etos, Taste of Inspirations, ECO, Bun de Tot, Delicata, Nature's promise și Perla.

De asemenea, compania a lansat în 2010 conceptul de Shop & Go pentru acei clienți care doresc să-și facă cumpărăturile rapid, aproape de casă.

  

Istoria Mega image

Mega Image a fost fondat în București în 1995 iar în anul 2000 compania a fost cumpărată de grupul belgian Delhaize Group, având în 2013 cel mai mare lanț de supermarketuri din România.

 

Clienții companiei pot face parte din programul de loialitate Connect unde vor avea parte de promoții exclusive în supermarketul online sau în magazine și oferte personalizate.

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

Descarcă aplicația TiendeoDescarcă aplicația Tiendeo

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile