în perioada 30.01-05.02.2023

3 zile

Cauți cele mai bune oferte la Lidl?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru Lidl, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la Lidl sau orice alte magazine din categoria de Supermarket din orașul tău. În prezent, există 2 Lidl cataloage on Tiendeo. Răsfoiește cel mai recent catalog de la Lidl "în perioada 30.01-05.02.2023" valabil de la 31/01/2023 la 05/02/2023 și începe să economisești acum!

Alte cataloage de Supermarket

  • Logo Lidl
  • Logo Kaufland
  • Logo Penny Market
  • Logo Carrefour
  • Logo Carrefour Market
  • Logo Selgros

Lidl, toate ofertele la îndemână

Lidl este un supermarket ce oferă produse de calitate, proaspete și la un preț bun.

Despre Lidl

Lidl (diminutiv al prenumelui german Ludwig) este un lanț de magazine de tip discount ce oferă produse alimentare, cosmetică, parfumuri și accesorii. Marea parte dintre produse sunt de marcă proprie. De asemenea la Lidl se pot găsi oferte pe termen determinat de electrodomestice, articole de uz casnic, produse pentru grădinărit și îmbrăcăminte.

 

Istoria Lidl

Lidl a fost fondat în 1930 de către familia Schwarz iar după s-a unit cu familia Lidl pentru a deschide magazine prin toată Germania sub numele de Lidl & Schwarz. Mai târziu s-au separat iar Lidl a continuat cu magazinele de discount iar Schwarz a creat marca Kaufland.

În România, grupul Schwarz este prezent din 2005 prin divizia Kaufland iar Lidl a apărut în 2010, redenumind magazinele Plus cu numele Lidl. În prezent numărul magazinelor Lidl din România a crescut iar Lidl a devenit un model puternic de afaceri iar misiunea companiei este să ofere românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai avantajos preț.

Pe lângă promoțiile frecvente oferite de Lidl, clienții pot intra în programul Lidl Plus pentru a obține reduceri speciale în magazinul lor, identificându-se cu smartphone-ul de fiecare dată când fac o cumpărătură. Prin Lidl Plus clienții se pot bucura de cupoane cu reduceri, oferte speciale și tombole, printre altele.

Alerte de la Tiendeo

Vreau să primesc cele mai recente cataloage Lidl și oferte exclusive de la Tiendeo din orașul tău

De asemenea, doresc să primesc cataloage din categoria Supermarket

Politica de confidențialitate

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

Descarcă aplicația TiendeoDescarcă aplicația Tiendeo

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile