Profita de ULTIMA SANSA!

4 zile

Cauți cele mai bune oferte la Hervis?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru Hervis, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la Hervis sau orice alte magazine din categoria de Supermarket din orașul tău. În prezent, există un catalog pentru Hervis on Tiendeo. Răsfoiește cel mai recent catalog de la Hervis "Profita de ULTIMA SANSA!" valabil de la 25/01/2023 la 05/02/2023 și începe să economisești acum!

Alte cataloage de Supermarket

  • Logo Lidl
  • Logo Kaufland
  • Logo Penny Market
  • Logo Carrefour
  • Logo Carrefour Market
  • Logo Selgros

Hervis, toate ofertele la îndemână

Hervis este un lanț de magazine dedicate în vânzarea și distribuirea de articole sportive.

Despre Hervis

Compania Hervis promovează un stil de viață mai bun prin mișcare și de aceea oferă produse sportive de calitate la cele mai bune prețuri. Printre principalele articole se pot găsi cele dedicate activităților zilnice recreative și sporturilor indoor și outdoor precum ciclism, înot, schi, alpinism, tenis, badminton, sporturi de echipă, fitness, bodybuilding, patinaj, sporturi de apă, etc.

 

Istoria Hervis

Hervis s-a fondat în Austria și este membră a grupului Spar Austria. Este una dintre cele mai mari companii de pe piață de articole sportive din Europa, cu peste 200 de filiale internaționale iar în ultimii ani compania a crescut exponențial în diferite țări precum România.

Clienții pot economisii la fiecare achiziție devenind membrii în Hervis Sports Club și pot beneficia de diferite oferte și reduceri.

Alerte de la Tiendeo

Vreau să primesc cele mai recente cataloage Hervis și oferte exclusive de la Tiendeo din orașul tău

De asemenea, doresc să primesc cataloage din categoria Supermarket

Politica de confidențialitate

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

Descarcă aplicația TiendeoDescarcă aplicația Tiendeo

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile