Tiendeo official website
Înscrie-te la buletinul nostru informativ
Suntem pe punctul de a publica oferte de la Hervis.

Cauți cele mai bune oferte la Hervis?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru Hervis, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la Hervis sau orice alte magazine din categoria de Supermarket din orașul tău. Înscrie-te la buletinul nostru informativ pentru a fi la curent cu noile oferte de la Hervis și fii primul care află cele mai bune oferte online. În timp ce aștepți, puteți răsfoi cele mai recente cataloage din categoria Supermarket, cum ar fi broșura de la Penny Market "Cataloage Penny - National" valabil de la 31/05/2023 la 06/06/2023.

Alte cataloage de Supermarket

  • Logo Lidl
  • Logo Kaufland
  • Logo Penny Market
  • Logo Carrefour
  • Logo Carrefour Market
  • Logo Selgros

Hervis, toate ofertele la îndemână

Hervis este un lanț de magazine dedicate în vânzarea și distribuirea de articole sportive.

Despre Hervis

Compania Hervis promovează un stil de viață mai bun prin mișcare și de aceea oferă produse sportive de calitate la cele mai bune prețuri. Printre principalele articole se pot găsi cele dedicate activităților zilnice recreative și sporturilor indoor și outdoor precum ciclism, înot, schi, alpinism, tenis, badminton, sporturi de echipă, fitness, bodybuilding, patinaj, sporturi de apă, etc.

 

Istoria Hervis

Hervis s-a fondat în Austria și este membră a grupului Spar Austria. Este una dintre cele mai mari companii de pe piață de articole sportive din Europa, cu peste 200 de filiale internaționale iar în ultimii ani compania a crescut exponențial în diferite țări precum România.

Clienții pot economisii la fiecare achiziție devenind membrii în Hervis Sports Club și pot beneficia de diferite oferte și reduceri.

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

Descarcă aplicația TiendeoDescarcă aplicația Tiendeo

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile