Tiendeo official website
Înscrie-te la buletinul nostru informativ
Suntem pe punctul de a publica oferte de la Sergiana.

Cauți cele mai bune oferte la Sergiana?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru Sergiana, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la Sergiana sau orice alte magazine din categoria de Supermarket din orașul tău. Înscrie-te la buletinul nostru informativ pentru a fi la curent cu noile oferte de la Sergiana și fii primul care află cele mai bune oferte online. În timp ce aștepți, puteți răsfoi cele mai recente cataloage din categoria Supermarket, cum ar fi broșura de la Penny Market "Cataloage Penny - National" valabil de la 31/05/2023 la 06/06/2023.

Alte cataloage de Supermarket

  • Logo Lidl
  • Logo Kaufland
  • Logo Penny Market
  • Logo Carrefour
  • Logo Carrefour Market
  • Logo Selgros

Sergiana, toate ofertele la îndemână

Sergiana Grup elaborează și comercializează produse culinare tradiționale ardelenești de calitate și le oferă de asemenea preparate în restaurantele Sergiana.

Despre Sergiana Grup

Sergiana Grup crește animale, le hrănește cu cereale cultivate de ei și elaborează produse tradiționale cum ar fi: salamuri, produse afumate sau fierte, pentru grătar, cărnuri proaspete, printre altele și le vinde în diferite magazine care fac parte din rețeaua de distribuție.

Oferă de asemenea produsele lor proprii în restaurantele Sergiana aflate în orașul Brașov.

 

Istoria Sergiana Grup

Sergiana Grup se naște din visul lui Tudor Neculoiu de a face turism rural. Așadar în 1992 a creat o mică brutărie în Poiana Mărului, a continuat cu o carmangerie iar în 2002 a investit în complexul Zootehnic Europig, a reconstruit fabrica de la Poiana Mărului și s-a extins până în ziua de azi oferind produse tradiționale de calitate.

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

Descarcă aplicația TiendeoDescarcă aplicația Tiendeo

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile