Top reduceri din Timișoara

Flyere și cele mai bune oferte în Timișoara

Logo Lidl
Logo Kaufland
Logo Penny Market
Logo Pepco
Logo Carrefour
Logo Altex
Logo Dedeman
Logo Flanco
Logo Carrefour Market
Logo JYSK
Logo New Yorker
Logo Selgros
Logo MEGA IMAGE
Logo PROFI
Logo Auchan
Logo Lems
Logo La Doi Pasi
Logo Metro

Tiendeo în orașul tău

Vezi mai multe orașe

TIENDEO INTERNATIONAL

Ce oferte pot găsi în Timișoara?

Timișoara: turism, cumpărături și multe altele!

Timișoara se află în vestul României și este cel mai mare oraș al județului Timiș din regiunea istorică Banat. 

Timișoara este cunoscut ca orașul premierelor, orașul parcurilor, orașul rozelor sau Mica Vienă și istoria lui se întinde pe durata secolelor, fiind în actualitate un centru industrial, comercial, medical, cultural și universitar important pentru România.  

Orașul are o ofertă variată în ceea ce privește activitățile de turism și este, an de an, una dintre destinațiile preferate de turiștii străini care pot vizita cartierele Cetate, Iosefin, Fabric și Elisabetin, pot observa cel mai mare ansamblu arhitectonic de clădiri istorice din România și pot vizita diferite piețe și lăcașuri de cult. Este obligatoriu și vizitatul Muzeului de Artă, Muzeul Banatului, Muzeul Militar și cele trei teatre: Teatrul National „Mihai Eminescu”, Teatrul German de Stat și Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”. 

Parcurile Timișoarei sunt de asemenea foarte cunoscute, precum și grădina zoologică. 

Despre învățământ, orașul are cinci licee care se află în topul 100 din România iar, odată cu înființarea Politehnicii în 1920, Timișoara a devenit cel mai important centru universitar și academic din vestul țării. În oraș se desfășoară diferite cercetări științifice datorită numeroaselor centre și institute de cercetare. 

De asemenea, economia Timișoarei se caracterizează prin forța de muncă calificată, infrastructura dezvoltată, sectorul industrial, industria automobile, sectorul imobiliar, printre altele. 

 

Timișoara: harta pentru cumpărături.

Bega Grup deține diferite centre comerciale: Bega Shopping Center, primul centru comercial a orașului și se află doar la 2 minute de centrul vechi, Bega Circumvalațiunii și Bega Buziașului. Alte centre comerciale sunt: Iulius Town, fiind cel mai mare pol de business, retail și entertainment din regiune, și Shopping City.

Alte magazine prezente în oraș sunt Selgros, Metro, Auchan, Kaufland, Carrefour, Supeco, Lidl, Penny, Mega Image, reMarkt, Profi, Unicarm și La Doi Pași iar pe piața de bricolaj putem găsi magazinele companiilor Dedeman, Hornbach, Brico Dépôt, Arabesque, Leroy Merlin, Mobexpert, Rus Savitar, Mömaz, Jumbo și Decathlon.