Cele mai bune oferte din Constanța

Speciale pentru tine

Top magazine

Centre comerciale în Constanța Vezi mai mult

Constanța

Constanța: turism, cumpărături și multe altele!

Constanța este un municipiu aflat în sud-estul României, în Dobrogea și iese în evidență prin faptul de a fi unul dintre cele mai vechi orașe atestate din țară și are cel mai mare port la Marea Neagră, cu o suprafață de aproximativ 39,26 km² și o lungime de aproape 30 km.

De asemenea, clima din Constanța este printre cele mai calde din țară iar turismul are o mare importanță. Una dintre cele mai vizitate stațiuni din apropiere este Mamaia: o stațiune turistică de pe litoralul românesc, cu Satul de Vacanță, parcul de distracții Aqua Magic și telegondola.

Alte atracții turistice sunt vestigiile arheologice romane, Cazinoul, Edificiul roman cu mozaic, Termele romane, Piața Ovidiu, muzeele orașului și instituțiile de cultură, centrul vechi și, bineînțeles, portul.

Categoric, Constanța este un punct de reper pentru o vacanță estivală și pentru a combina vechiul și noul, trecutul cu prezentul, distracția cu vizitatul.

 

Constanța: harta pentru cumpărături.

Cumpărăturile în oraș se pot face în unele din multele magazine și centrele comerciale ale orașului.

Unul dintre aceste centre comerciale este City Park Mall, ce dispune de numeroase magazine de diferite categorii, divertisment și restaurante.

Tom Shopping Mall este alt centru comercial. Dispune, de asemenea, de numeroase magazine, propuneri de divertisment și restaurante, dar și de un Media Galaxy, un Brico Depot și un Carrefour.

La fel si Vivo Constanța, cu magazinele și restaurantele lui și un supermarket Auchan.

Tiendeo în orașul tău

Vizualizează cataloage, broșuri și oferte de la magazinele din alte orașe

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO utilizează module cookie pentru a oferi servicii, a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Poți modifica controlul confidențialității din setări, oricând dorești.