Tiendeo official website
  • Logo Lidl
  • Logo Kaufland
  • Logo Penny Market
  • Logo Pepco
  • Logo Carrefour
  • Logo Altex

Ce oferte pot găsi în Oradea?

Găsește cele mai bune reduceri oferite de magazinele tale preferate din Oradea pe Tiendeo. Consultă pliantele Lidl, Kaufland, Penny Market și nu rata nicio reducere online. Aici, pe Tiendeo, în prezent avem 74 cataloage active în Oradea și 377 magazine.

Oradea

Oradea: turism, cumpărături și multe altele! 

Oradea, mai demult numită Oradea Mare, este municipiul de reședință al județului Bihor și cel mai important oraș din regiunea istorică Crișana. Orașul se află în vestul României, foarte aproape de granița cu Ungaria și lângă râul Criș.

Printre principalele atracții turistice din zonă se află Băile Felix și Băile 1 Mai, niște ape termale recunoscute pe plan internațional pentru efectele lor terapeutice, vizitate an de an de o mulțime de turiști din țară dar și din străinătate.

Deoarece Oradea este un important centru istoric și cultural în oraș se pot găsi numeroase atracții turistice, spectacole, concerte, expoziții și târguri. Printre principalele instituții culturale se află Teatrul Regina Maria sau teatrul de Stat, fiind unul dintre cele mai însemnate edificii de patrimoniu din oraș. Trebuie menționat și Teatrul pentru Copii și tineret Arcadia, Filarmonica de Stat, Muzeul Țării Crișurilor, și multe altele. Între principalele monumente se află Cetatea Oradea, o adevărată emblemă a orașului, Biserica de lemn Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, Catedrala Sfântul Nicolae, etc.

 

Oradea: harta pentru cumpărături.

Printre principalele centre comerciale ale orașului se află Oradea Plaza, Era Shopping Park, Shopping City, Lotus Center, Lotus Retail Park, fiind prezente mărcile internaționale cunoscute și supermarketuri precum Carrefour.

Produse recomandate în Oradea