Top reduceri din Oradea

Flyere și cele mai bune oferte în Oradea

Unicarm
Penny Market
Lidl
Kaufland
Pepco
PROFI
Dedeman
Dpd
Carrefour Market
Altex
Brico Depôt
New Yorker
Carrefour
JYSK
MEGA IMAGE
Zara

Tiendeo în orașul tău

Vezi mai multe orașe

Oradea: turism, cumpărături și multe altele! 

Oradea, mai demult numită Oradea Mare, este municipiul de reședință al județului Bihor și cel mai important oraș din regiunea istorică Crișana. Orașul se află în vestul României, foarte aproape de granița cu Ungaria și lângă râul Criș.

Printre principalele atracții turistice din zonă se află Băile Felix și Băile 1 Mai, niște ape termale recunoscute pe plan internațional pentru efectele lor terapeutice, vizitate an de an de o mulțime de turiști din țară dar și din străinătate.

Deoarece Oradea este un important centru istoric și cultural în oraș se pot găsi numeroase atracții turistice, spectacole, concerte, expoziții și târguri. Printre principalele instituții culturale se află Teatrul Regina Maria sau teatrul de Stat, fiind unul dintre cele mai însemnate edificii de patrimoniu din oraș. Trebuie menționat și Teatrul pentru Copii și tineret Arcadia, Filarmonica de Stat, Muzeul Țării Crișurilor, și multe altele. Între principalele monumente se află Cetatea Oradea, o adevărată emblemă a orașului, Biserica de lemn Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, Catedrala Sfântul Nicolae, etc.

 

Oradea: harta pentru cumpărături.

Printre principalele centre comerciale ale orașului se află Oradea Plaza, Era Shopping Park, Shopping City, Lotus Center, Lotus Retail Park, fiind prezente mărcile internaționale cunoscute și supermarketuri precum Carrefour.

Tiendeo international