Top reduceri din București

Flyere și cele mai bune oferte în București

Penny Market
Lidl
Kaufland
Pepco
PROFI
Dedeman
Dpd
Carrefour Market
Altex
Brico Depôt
New Yorker
Christian Tour
Carrefour
JYSK
MEGA IMAGE
Zara

Tiendeo în orașul tău

Vezi mai multe orașe

București: turism, cumpărături și multe altele!

București este capitala României, cel mai populat oraș și cel mai important centru industrial și comercial al țării. De-a lungul timpului, a suferit numeroase transformări: de la Belle Époque, in care era supranumit micul Paris, la Bucureștiul epocii comuniste, cu cartiere cenușii și mohorâte.


Printre obiectivele turistice se află Palatul Parlamentului, o clădire de dimensiuni impresionante și care trebuie vizitată neapărat, fiind una dintre cele mai mari clădiri administrative de uz civil din lume. Muzeul Țăranului Român are o bogată colecție de obiecte tradiționale. Parcul Herăstrău este clădit pe malul lacului cu același nume și este un loc în care bucureștenii se pot bucura de plimbări în aer liber și de multe alte activități. Arena Națională este cel mai mare stadion din țară pe care își dispută meciurile diferite echipe de fotbal. Între obiectivele turistice, trebuie menționat și Centrul Istoric, una dintre zonele cele mai îndrăgite a orașului. Plimbarea pe străduțele centrului, printre clădirile construite în stil neoclasic și neobaroc, între cafenele, restaurante și magazine este o plimbare obligatorie. În această zonă se află și strada Lipscani unde este Hanul cu Tei, o clădire impresionantă.  

 

În ultimul rând, trebuie menționate și Therme București care se află doar la 10 minute de capitală, un spațiu de wellness cu facilități de entertainment și relaxare pentru întreaga familie.    

 

București: harta pentru cumpărături.

În București sunt numeroase zonele în care se pot face cumpărături. Una dintre ele este Calea Victoriei, situată în centrul Bucureștiului și loc în care se află o mulțime de magazine de designeri de renume mondial și buticuri de lux. 


Printre principalele centre comerciale se află București Mall. Acesta este primul centru comercial modern deschis în România și una dintre destinațiile de shopping preferate a bucureștenilor în actualitate. Mall-ul găzduiește cafenele moderne, cinematograf Hollywood Multiplex, magazine, supermarket Mega Image, restaurante și parcare. Orhideea este alt centru comercial cu numeroase magazine, supermarket Carrefour și restaurante. Unirea Shopping Center, Mega Mall, Promenada Mall... cu siguranță opțiunile sunt nelimitate. 


De asemenea, in cartierele orașului se găsesc mici magazine familiare autohtone.

Tiendeo international