Cele mai bune oferte din Brașov

Speciale pentru tine

Top magazine

Centre comerciale în Brașov Vezi mai mult

Brașov

Brașov: turism, cumpărături și multe altele!

Municipiul Brașov, cunoscut de asemenea cu numele "Orașul Coroanei", este situat în inima României și este cel mai important oraș din regiune.

Clima este temperat continentală și la vest se află Carpaţii Meridionali cu cele mai importante masive, unul dintre ele fiind Făgăraş cu vârful Moldoveanul de 2543 m. În apropiere se află și una dintre cele mai frumoase stațiuni de munte, Poiana Brașov.

Orașul este deci înconjurat de munți, aer curat și multe vestigii istorice.

Printre principalele obiective turistice se află Muzeul de Istorie, Casa Mureșenilor, Muzeul primei școli românești, printre multe altele. Sunt de vizitat și bisericile orașului cum ar fi Biserica Neagră, Biserica Sf. Nicolae sau Biserica Sf. Bartolomeu. Alte monumente și locuri ar fi Casa Armatei, Piața Sfatului, Poarta Ecaterinei, Belvedere, Strada Sforii și parcul Nicolae Titulescu, printre altele.

Dacă ar fi ceva concret ce ar caracteriza acest oraș, este cultura și învățământul. În Brașov au fost înființate multe teatre și filarmonica iar Festivalul Internațional Cerbul de Aur a adunat pe scenă o mulțime de personalități și talente.

 

Brașov: harta pentru cumpărături.

În Brașov se pot găsi diferite centre comerciale și magazine. Principalele centre sunt Coresi Shopping Center, Unirea Shopping Center Brașov, AFI Brașov, Star, Magnolia Shopping Center, cu principalele magazine de îmbrăcăminte, accesorii, electronice, cosmetică.

De asemenea, magazine ca Leroy Merlin, Auchan, Kaufland, etc. se găsesc printre magazinele din oraș.

Tiendeo în orașul tău

Vizualizează cataloage, broșuri și oferte de la magazinele din alte orașe

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO utilizează module cookie pentru a oferi servicii, a personaliza anunțuri și pentru a analiza traficul. Poți modifica controlul confidențialității din setări, oricând dorești.