Top reduceri din Cluj-Napoca

Flyere și cele mai bune oferte în Cluj-Napoca

Unicarm
Penny Market
Lidl
Kaufland
Pepco
PROFI
Dedeman
Dpd
Carrefour Market
Altex
Brico Depôt
New Yorker
Christian Tour
Carrefour
JYSK
MEGA IMAGE
Zara

Tiendeo în orașul tău

Vezi mai multe orașe

Cluj-Napoca: turism, cumpărături și multe altele!

Cluj-Napoca este un oraș cosmopolit și multicultural, considerat capitala istorică a Transilvaniei și declarat în 2015 Capitala Europeană a Tineretului. Este unul dintre cele mai importante centre culturale, istorice, academice, industriale și de afaceri din România. 

Dacă dorești să pășești in trecutul orașului poți străbate străzile pitorești din centrul vechi și admira arhitectura clădirilor, încărcându-te cu aerul boem al trecutului.

Orașul are, de asemenea, nenumărate atracții turistice. Una dintre ele este Grădina Botanică „Alexandru Borza”, un simbol al Clujului, care se întinde pe o suprafață de 14 ha și în incinta căreia se află un valoros muzeu botanic, format de-a lungul anilor. Altă atracție este Muzeul Etnografic al Transilvaniei, compus din peste 41.000 de obiecte țărănești tradiționale și cu un fond documentar de peste 80.000 de piese. Parcul Central „Simion Bărnuțiu”, cunoscut sub numele de Parcul Mare, este unul dintre principalele spații verzi a orașului si oaza de relaxare pentru clujeni. Teatrul National „Lucian Blaga” reprezintă cea mai importantă instituție teatrală din Transilvania iar Opera Română este altă instituție de cultură care oferă spectacole de operă și balet. Alte atracții sunt: Catedrala Mitropolitană OrtodoxăBiserica Romano-Catolică „Sfântul MihailCasa Matia Corvin, multe muzee și, totodată, s ănu uitam de frumoasa panoramă a orașului de pe Belvedere.

În Cluj-Napoca se află și Universitatea Babeș-Bolyai, una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ superior de stat din România, care împreună cu celelalte universități aduc în oraș studenți din toată țara și dă prestigiu orașului.

Oferta gastronomică a Clujului este foarte variată, cu numeroase restaurante, iar viața de noapte are loc in barurile și cluburile prezente în oraș.

De asemenea, sectorul comerțului este extrem de dezvoltat și orașul are numeroase hoteluri, centrele comerciale, magazine, hipermarketuri și supermarketuri.

 

Cluj-Napoca: harta pentru cumpărături.

Unul dintre principalele centre comerciale a orașului este Iulius Mall cu peste 230 magazine, numeroase restaurante, hypermarketul Auchan, cinematograful multiplex Cinema City, food court, parcare subterană și supraterană și destinații de relaxare. Alt centru comercial preferat de clujeni este Vivo! Cluj Napoca (fostul Polus) cu numeroase magazine, food court și cinematograf. Central este alt complex de magazine de referință  pentru clujeni, prezent din 1977 și care de-a lungul anilor a crescut și s-a modernizat odată cu orașul. Acesta are peste 50 de magazine (îmbrăcăminte, cosmetice, lenjerie, bijuterii, parfumuri, mobilier și supermarket) și încurajează firmele autohtone. Alte centre comerciale ale orașului sunt Platinia Shopping CenterSigma Shopping CenterSora Shopping Center și Winmarkt Someș (fostul Big).

Principalele hipermarketuri și supermarketuri sunt Cora, Kaufland, Auchan, Carrefour, Lidl, Penny și Bila iar principalele magazine de tip cash and carry sunt Metro și Selgros. Din sectorul de bricolaj sunt prezente magazinele companiilor Leroy Merlin, Dedeman, Brico Depot, Arabesque și Ambient.

Tiendeo international