Top reduceri din Arad

Flyere și cele mai bune oferte în Arad

Unicarm
Penny Market
Lidl
Kaufland
Pepco
PROFI
Dedeman
Dpd
Carrefour Market
Altex
Brico Depôt
New Yorker
Christian Tour
Carrefour
JYSK

Tiendeo în orașul tău

Vezi mai multe orașe

Arad: turism, cumpărături și multe altele! 

Arad este municipiul de reședință al județului Arad, aflat pe ambele maluri ale râului Mureș, la limită între regiunile istorice Banat și Crișana. Acest oraș este un punct important în industria din vestul României, un nod important în transporturile feroviare și rutiere și unul dintre cele mai importante centre economice din regiune.

Arad are numeroase atracții turistice ce atrag vizitatori an de an. Printre principalele monumente se află Cetatea Aradului, una din fortificațiile Transilvaniei, Palatul Administrativ de stil renascentist, Teatrul Clasic „Ioan Slavici”, Cazinoul Arădean și multe altele.

Printre principalele biserici se află Biserica sârbească „Sf. Petru și Pavel" construită în stil baroc timpuriu, Mănăstirea „Sf. Simion Stâlpnicul" și Catedrala ortodoxă română „Nașterea Sf. Ioan Botezătorul".

Printre principalele muzee și expoziții se află Complexul Muzeal Arad cu secția de istorie, științe ale naturii și secția de artă, Muzeul Memorial „Vasile Goldiș", Galeria Delta, etc.

Alte atracții pentru vizitatori ale orașului Brăila sunt Ștrandul Neptun, Parcul Natural Lunca Mureșului, Pădurea Ceala, Lacul Măltăreț și insula Mureș, faleza Mureșului, Păduricea și Patinoarul.

 

Arad: harta pentru cumpărături.

Printre principalele centre comerciale ale orașului se află Atrium Mall, în care se pot găsi magazine precum Flanco, Hervis, H&M, Deichmann și un Cinema City.

Tiendeo international