• Logo Lidl
  • Logo Kaufland
  • Logo Penny Market
  • Logo Pepco
  • Logo Carrefour
  • Logo Altex

Oferte

Ce oferte pot găsi în Sibiu?

Găsește cele mai bune reduceri oferite de magazinele tale preferate din Sibiu pe Tiendeo. Consultă pliantele Lidl, Kaufland, Penny Market și nu rata nicio reducere online. Aici, pe Tiendeo, în prezent avem 51 cataloage active în Sibiu și 356 magazine.

Centre comerciale în Sibiu

Vezi toate centrele comerciale
Sibiu

Sibiu: turism, cumpărături și multe altele!

Sibiu este municipiul de reședință al județului Sibiu și se află în Transilvania. Este unul dintre cele mai importante centre culturale și economice din sudul Transilvaniei, fiind în anul 2007 Capitală Culturală Europeană și unul dintre orașele din România cu cele mai mari rate de investiții străine.

Sibiul și împrejurările sale sunt una dintre cele mai vizitate zone de către turiștii din România dar și din străinătate, fiind centrul istoric și unul dintre cele mai bine păstrate locații istorice declarate patrimoniu UNESCO.   

Printre principalele muzee se află Muzeul de Etnografie Universală „Franz Binder”, Muzeul de Istorie Casa Altemberger, Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „Astra” și Muzeul de Istorie Naturală.

Printre principalele biserici se află Biserica Evanghelică Parohială luterană, Catedrala Ortodoxă și Complexul Ursulinelor.

Alte atracții turistice ar fi: Pasajul Scărilor, Piața mică cu Turnul Sfatului, Primăria, Podul Minciunilor și Parcul „Sub Arini”. În apropierea orașului turiștii pot vizita Lacul și Cascada Bâlea, Păltiniș, Ocna Sibiului, Barajul Gura Râului, Transfăgărășanul și Poiana Sibiului.

 

Sibiu: harta pentru cumpărături.

Printre principalele centre comerciale ale orașului se află Shopping City Sibiu, Promenada Mall, Centrul Comercial Auchan, Retail Park Sibiu și Galeriile Comerciale Pacea, locuri unde se pot găsi principalele magazine naționale și internaționale precum: Altex, Carrefour, Decathlon, Deichmann, Flanco, H&M, JYSK, Leroy Merlin, etc.