Reclamă

Top reduceri din Pitești

Reclamă

Flyere și cele mai bune oferte în Pitești

  • Logo Christian Tour
  • Logo Diverta
  • Logo Dertour

Tiendeo în orașul tău

Vezi mai multe orașe

Descarcă aplicația

TND_ALT_DOWNLOAD_APPTND_ALT_DOWNLOAD_APP
TND_ALT_DOWNLOAD_APP

Ce oferte pot găsi în Pitești?

Pitești: turism, cumpărături și multe altele!

Pitești este municipiul de reședință al județului Argeș din Muntenia, aflat în Podișul Getic, lângă râul Argeș.

Pitești este unul dintre cele mai industrializate orașe ale tării și un centru al industriei de autoturisme. Întreprinderea Dacia se află situată doar la câțiva kilometrii de oraș, printre alte întreprinderi de profil. 

Este extrem de cunoscută „Țuica de Pitești”, produsă din culturile de pruni din zonă, și vinurile de Ștefănești, o marcă recunoscută în țară.

Între principalele atracții turistice se află Galeria de Artă situată în fosta Primărie, ce dispune de numeroase colecții de arheologie, artă modernă și contemporană și colecții de cărți. Alte atracții ar fi Grădina Zoologică, Muzeul Județean Argeș, Teatrul Alexandru Davila, Mănăstirea Trivale, Biserica „Sfântul Nicolae”, Biserica Domnească „Sfântul Gheorghe” și monumentul istoric Poarta Eroilor.

  

Pitești: harta pentru cumpărături.

Printre principalele zone comerciale din Pitești se află Centrul Comercial Vivo!, cu numeroase magazine de mărci cunoscute precum: Deichmann, H&M, Hervis, JYSK, un Penny Market și un Cinema City. 

Alte zone comerciale sunt Trivale Shopping Center și Pitești Retail Park cu magazine precum: Altex, Auchan, Brico Depot, Emag, Flanco și multe altele altele.

Reclamă