Top reduceri din Târgu Mureș

Flyere și cele mai bune oferte în Târgu Mureș

Penny Market
Lidl
Kaufland
Pepco
PROFI
Dedeman
Dpd
Carrefour Market
Brico Depôt
New Yorker
Christian Tour
Carrefour
JYSK

Tiendeo în orașul tău

Vezi mai multe orașe

Târgu Mureș: turism, cumpărături și multe altele!

Târgu Mureș, mai demult numit și Mureș-Oșorhei, Oșorheiu, Târgul Mureșului, este municipiul de reședință al județului Mureș aflat în centrul Transilvaniei pe ambele maluri ale râului Mureș.

Târgu Mureș are o mulțime de atracții turistice. Printre ele se află centrul orașului cu numeroase locuri și clădiri precum: Piața Trandafirilor, Biserica Sfântul Ioan Botezătorul, Turnul franciscanilor, Palatul Culturii, etc. De asemenea, zidurile cetății medievale sunt un punct de reper pentru mulți turiști.

Alte atracții ar fi Clădirea Bibliotecii Teleki-Bolyai, Palatul Apollo, Teatrul Național, Muzeul de Etnografie și Artă Populară, Muzeul de Științe ale Naturii, Muzeul de Artă, Biserica Buna Vestire, Grădina Zoologică, care este a doua din țară ca întindere și varietate de specii și Platoul Cornești.

  

Târgu Mureș: harta pentru cumpărături.

Printre principalele centre comerciale ale orașului se află Mureș Mall, Shopping City, Retail Park, Promenade Mall și Aushopping Târgu Mureș, locuri unde se pot găsi principalele magazine de brand național și internațional.

Tiendeo international