Tiendeo official website

Sale Flanco

Publicat azi

Flanco Oferte

Cauți cele mai bune oferte la Flanco?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru Flanco, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la Flanco sau orice alte magazine din categoria de Electronice și electrocasnice din orașul tău. În prezent, există un catalog pentru Flanco on Tiendeo. Răsfoiește cel mai recent catalog de la Flanco "Sale Flanco" valabil de la 30/09/2021 la 20/06/2023 și începe să economisești acum!

Alte cataloage de Electronice și electrocasnice

  • Logo Altex
  • Logo Flanco
  • Logo iSTYLE
  • Logo Media Galaxy
  • Logo Top Shop
  • Logo PC Garage

Flanco, toate ofertele la îndemână

Flanco este o rețea de magazine de produse electronice, electrocasnice și IT&C înființată în România.

Despre Flanco

În magazinele Flanco se pot găsi o mare varietate de produse separate în următoarele categorii: electrocasnice mari, telefoane și tablete, TV, Audio-Video și foto, laptop și IT, climatizare, electrocasnice mici, articole de îngrijire personală, gaming și entertainment, auto și moto, casă și grădină, sport și activități în aer liber, printre multe altele.

Compania oferă de asemenea diferite servicii clienților precum rate fără dobândă, credit online, rezervare online, garanție extinsă, verificare colet, asigurare de produse, restituire TVA și livrări la domiciliu.

 

 

 Istoria Flanco

Flanco este o companie românească prezentă din anul 1994. A fost creată de antreprenorul Florin Andronescu și primul magazin s-a deschis în același an în București.

Deși compania a trecut prin multe hopuri, a făcut față adversităților și crizelor globale iar în ziua de astăzi sunt deschise peste 155 de magazine în peste 126 de orașe.

 

Clienții își pot crea un cont pentru a urmări traseul comenzii, a economisi timp, a avea un istoric de comenzi, a consulta facturile și multe alte beneficii.

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

Descarcă aplicația TiendeoDescarcă aplicația Tiendeo

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile