Alerte de la Tiendeo

Vreau să primesc cele mai recente cataloage Altex și oferte exclusive de la Tiendeo din orașul tău

De asemenea, doresc să primesc cataloage din categoria Electronice și electrocasnice

Politica de confidențialitate

Alte Electronice și electrocasnice din orașul tău

Altex, toate ofertele la îndemână

Altex este una dintre cele mai importante companii de retail românești, lider în comercializarea de produse electronice, electrocasnice, IT și multimedia.

Despre ALTEX

Altex este liderul pieței românești de retail și comercializează pe site-ul său altex.ro și în rețeaua națională de peste 100 de magazine. Are misiunea de a face tehnologia disponibilă tuturor și oferă o gamă variată de electrocasnice mici și mari, televizoare, laptopuri, telefoane, produse software, cosmetice, articole pentru copii și bebeluși, biciclete electrice, printre altele, alegând atent toate produsele pe care le oferă, mai ales calitatea și performanța.

Printre principalele branduri care se pot găsi în magazinele Altex se află Apple, Arctic, Brother, ADATA, A-Series, Franke, Home, Gorenje, Huawei, Pyramis, Vortex, Xiaomi, Xavaz și multe altele.

Se pot găsi diferite oferte ale zilei și promoții pe site și în rețeaua de magazine Altex.

 

Istoria lui ALTEX

Altex a început activitatea în 1992 în județul Neamț și se dedica exclusiv la importarea televizoarelor. Un an mai târziu a deschis primul său magazin cu electrocasnice și a continuat să crească an de an, adaptându-se la cererile clienților și timpurilor. În 2004 Altex lansează brandul Media iar primul Media Galaxy este deschis în București. Deși este afectat de criza financiară din 2009, își continuă creșterea devenind una dintre principalele companii de retail din România.

Pentru clienții companiei, Altex oferă soluții de finanțare cu Credex, o companie de credite de consum înființată de Altex, flexibilă: cu dobânzi și rate scăzute.

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic