Tiendeo official website

Promotii Altex

Publicat ieri

Altex Oferte

Cauți cele mai bune oferte la Altex?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru Altex, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la Altex sau orice alte magazine din categoria de Electronice și electrocasnice din orașul tău. În prezent, există un catalog pentru Altex on Tiendeo. Răsfoiește cel mai recent catalog de la Altex "Promotii Altex" valabil de la 18/09/2021 la 18/06/2023 și începe să economisești acum!

Alte cataloage de Electronice și electrocasnice

  • Logo Altex
  • Logo Flanco
  • Logo iSTYLE
  • Logo Media Galaxy
  • Logo Top Shop
  • Logo PC Garage

Altex, toate ofertele la îndemână

Altex este una dintre cele mai importante companii de retail românești, lider în comercializarea de produse electronice, electrocasnice, IT și multimedia.

Despre ALTEX

Altex este liderul pieței românești de retail și comercializează pe site-ul său altex.ro și în rețeaua națională de peste 100 de magazine. Are misiunea de a face tehnologia disponibilă tuturor și oferă o gamă variată de electrocasnice mici și mari, televizoare, laptopuri, telefoane, produse software, cosmetice, articole pentru copii și bebeluși, biciclete electrice, printre altele, alegând atent toate produsele pe care le oferă, mai ales calitatea și performanța.

Printre principalele branduri care se pot găsi în magazinele Altex se află Apple, Arctic, Brother, ADATA, A-Series, Franke, Home, Gorenje, Huawei, Pyramis, Vortex, Xiaomi, Xavaz și multe altele.

Se pot găsi diferite oferte ale zilei și promoții pe site și în rețeaua de magazine Altex.

 

Istoria lui ALTEX

Altex a început activitatea în 1992 în județul Neamț și se dedica exclusiv la importarea televizoarelor. Un an mai târziu a deschis primul său magazin cu electrocasnice și a continuat să crească an de an, adaptându-se la cererile clienților și timpurilor. În 2004 Altex lansează brandul Media iar primul Media Galaxy este deschis în București. Deși este afectat de criza financiară din 2009, își continuă creșterea devenind una dintre principalele companii de retail din România.

Pentru clienții companiei, Altex oferă soluții de finanțare cu Credex, o companie de credite de consum înființată de Altex, flexibilă: cu dobânzi și rate scăzute.

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

Descarcă aplicația TiendeoDescarcă aplicația Tiendeo

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile