Dedeman - Oferte, Broșuri & Vouchere

Când ai planuri mai mari decât o curte, ai terasa preferată la tine acasă.Când ai planuri mai mari decât o curte, ai terasa preferată la tine acasă.
Dedeman

Dedeman

Când ai planuri mai mari decât o curte, ai terasa preferată la tine acasă.

Expiră pe 31.05

Alți utilizatori au vizualizat și aceste cataloage

Alte cataloage de Materiale de Constructii și Bricolaj

Brico Depôt
Leroy Merlin
Romstal
MatHaus
Hornbach
Homelux
Diego
Ambient
Makita

Despre Dedeman

Rețeaua de magazine Dedeman oferă o gamă sortimentală diversificată de peste 50.000 de produse, toate acestea fiind materiale de construcții și produse de amenajări interioare de tip Do-It-Yourself, majoritatea provenind de la producători naționali sau din importuri din țări precum Franța, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania și China. 

În magazinele Dedeman, se pot găsi diferite articole și produse, cum ar fi cele destinate instalațiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare și gaz, materiale de bază în construcții, materiale pentru amenajări interioare, scule și accesorii, unelte și utilaje, echipamente de protecție, articole pentru grădină, mobilier, electronice și electrocasnice, printre altele.

De asemenea, compania oferă clienților săi diferite servici precum: consultanță gratuită, soluții de creditare, livrare de marfă, închiriere de scule, confecționare de perdele, mixare de vopsele, etc.

 

 

Istoria Dedeman

Compania a fost înființată în anul 1992, la Bacău, de doi antreprenori români. Deși în anul 1994 compania avea doar 11 angajați, s-a extins într-un ritm constant iar în anul 2002 echipa era deja formată de 245 de persoane.

 În ziua de astăzi, compania are o rețea de 56 de magazine iar echipa a trecut pragul de 12.000 de angajați și continuă să crească zi de zi.

Găsește cataloage de Dedeman în orașul tău

Vezi mai multe orașe