Catalog General

22 zile

Cauți cele mai bune oferte la Dedeman?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru Dedeman, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la Dedeman sau orice alte magazine din categoria de Materiale de Constructii și Bricolaj din orașul tău. În prezent, există un catalog pentru Dedeman on Tiendeo. Răsfoiește cel mai recent catalog de la Dedeman "Catalog General" valabil de la 01/02/2023 la 28/02/2023 și începe să economisești acum!

Alte cataloage de Materiale de Constructii și Bricolaj

  • Logo Dedeman
  • Logo Leroy Merlin
  • Logo Brico Depôt
  • Logo Romstal
  • Logo MatHaus
  • Logo Hornbach

Dedeman, toate ofertele la îndemână

Dedeman este un lanț de magazine ce oferă materiale de construcții și produse de amenajări interioare de tip Do-It-Yourself (DIY).

Despre Dedeman

Rețeaua de magazine Dedeman oferă o gamă sortimentală diversificată de peste 50.000 de produse, toate acestea fiind materiale de construcții și produse de amenajări interioare de tip Do-It-Yourself, majoritatea provenind de la producători naționali sau din importuri din țări precum Franța, Italia, Spania, Polonia, Slovacia, Germania și China. 

În magazinele Dedeman, se pot găsi diferite articole și produse, cum ar fi cele destinate instalațiilor termice, sanitare, electrice, de canalizare și gaz, materiale de bază în construcții, materiale pentru amenajări interioare, scule și accesorii, unelte și utilaje, echipamente de protecție, articole pentru grădină, mobilier, electronice și electrocasnice, printre altele.

De asemenea, compania oferă clienților săi diferite servici precum: consultanță gratuită, soluții de creditare, livrare de marfă, închiriere de scule, confecționare de perdele, mixare de vopsele, etc.

 

 

Istoria Dedeman

Compania a fost înființată în anul 1992, la Bacău, de doi antreprenori români. Deși în anul 1994 compania avea doar 11 angajați, s-a extins într-un ritm constant iar în anul 2002 echipa era deja formată de 245 de persoane.

 În ziua de astăzi, compania are o rețea de 56 de magazine iar echipa a trecut pragul de 12.000 de angajați și continuă să crească zi de zi.

Alerte de la Tiendeo

Vreau să primesc cele mai recente cataloage Dedeman și oferte exclusive de la Tiendeo din orașul tău

De asemenea, doresc să primesc cataloage din categoria Materiale de Constructii și Bricolaj

Politica de confidențialitate

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

Descarcă aplicația TiendeoDescarcă aplicația Tiendeo

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile