Tiendeo official website
Înscrie-te la buletinul nostru informativ
Suntem pe punctul de a publica oferte de la H&M.

Cauți cele mai bune oferte la H&M?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru H&M, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la H&M sau orice alte magazine din categoria de Haine, Incaltaminte și Accesorii din orașul tău. Înscrie-te la buletinul nostru informativ pentru a fi la curent cu noile oferte de la H&M și fii primul care află cele mai bune oferte online. În timp ce aștepți, puteți răsfoi cele mai recente cataloage din categoria Haine, Incaltaminte și Accesorii, cum ar fi broșura de la Pepco "Catalog Pepco" valabil de la 01/06/2023 la 14/06/2023.

Alte cataloage de Haine, Incaltaminte și Accesorii

  • Logo Pepco
  • Logo New Yorker
  • Logo Sinsay
  • Logo Zara
  • Logo H&M
  • Logo Peek & Cloppenburg

H&M, toate ofertele la îndemână

H&M (Hennes & Mauritz AB) este o multinațională suedeză de magazine de modă, accesorii și produse cosmetice.

Despre H&M

H&M este una dintre cele mai importante rețele de magazine suedeze de modă, accesorii și produse cosmetice din lume. Se poate cumpăra online sau direct de la magazin și se pot găsi diferite secțiuni de produse: femei, bărbați, divided, bebeluși, copii, home, toate acestea create de o echipă de designeri din Suedia.

De asemenea, H&M are 8 mărci diferite: H&M, Weekday, Monki, COS (Collection Of Style), H&M Home, & Other Stories, Arket y AFound.

 

Istoria H&M

În 1947, Erling Persson a inaugurat un magazin de haine pentru femei cu prețuri accesibile numit Hennes în orașul suedez Västerås, care a fuzionat mai târziu cu un alt magazin de articole pentru bărbați numit Mauritz, care au dat naștere la primele magazine H&M.

Primul magazin în România s-a deschis în 2011 în Centrul comercial AFI Palace Cotroceni iar numărul magazinelor a crescut an de an.

H&M are un program de loialitate gratuit pentru membrii în aplicația H&M prin care poți colecta la fiecare achiziție 1 LEU / 1 punct, vouchere bonus, livrare standard gratuită la comenzi de minimum 130 LEI, acces anticipat la promoții online și în magazine și diferite oferte și reduceri.

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

Descarcă aplicația TiendeoDescarcă aplicația Tiendeo

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile