Alerte de la Tiendeo

Vreau să primesc cele mai recente cataloage H&M și oferte exclusive de la Tiendeo din orașul tău

De asemenea, doresc să primesc cataloage din categoria Haine, Incaltaminte și Accesorii

Politica de confidențialitate

Alte Haine, Incaltaminte și Accesorii din orașul tău

H&M, toate ofertele la îndemână

H&M (Hennes & Mauritz AB) este o multinațională suedeză de magazine de modă, accesorii și produse cosmetice.

Despre H&M

H&M este una dintre cele mai importante rețele de magazine suedeze de modă, accesorii și produse cosmetice din lume. Se poate cumpăra online sau direct de la magazin și se pot găsi diferite secțiuni de produse: femei, bărbați, divided, bebeluși, copii, home, toate acestea create de o echipă de designeri din Suedia.

De asemenea, H&M are 8 mărci diferite: H&M, Weekday, Monki, COS (Collection Of Style), H&M Home, & Other Stories, Arket y AFound.

 

Istoria H&M

În 1947, Erling Persson a inaugurat un magazin de haine pentru femei cu prețuri accesibile numit Hennes în orașul suedez Västerås, care a fuzionat mai târziu cu un alt magazin de articole pentru bărbați numit Mauritz, care au dat naștere la primele magazine H&M.

Primul magazin în România s-a deschis în 2011 în Centrul comercial AFI Palace Cotroceni iar numărul magazinelor a crescut an de an.

H&M are un program de loialitate gratuit pentru membrii în aplicația H&M prin care poți colecta la fiecare achiziție 1 LEU / 1 punct, vouchere bonus, livrare standard gratuită la comenzi de minimum 130 LEI, acces anticipat la promoții online și în magazine și diferite oferte și reduceri.

Mai multe oferte de Haine, Incaltaminte și Accesorii

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic