Tiendeo official website

Cauți cele mai bune oferte la Decathlon?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru Decathlon, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la Decathlon sau orice alte magazine din categoria de Sport din orașul tău. Înscrie-te la buletinul nostru informativ pentru a fi la curent cu noile oferte de la Decathlon și fii primul care află cele mai bune oferte online. În timp ce aștepți, puteți răsfoi cele mai recente cataloage din categoria Sport, cum ar fi broșura de la "" valabil de la la .

Alte cataloage de Sport

  • Logo Decathlon
  • Logo Adidas
  • Logo Intersport
  • Logo Nike
  • Logo Sport Vision
  • Logo VANS

Decathlon, toate ofertele la îndemână

Decathlon este un lanț de magazine dedicate în vânzarea și distribuirea de articole, aparate și îmbrăcăminte sportivă.

Despre Decathlon

Decathlon creează, produce și vinde echipament sportiv, fiind în actualitate cel mai mare vânzător de articole sportive din lume și împarte filozofia că fiecare persoană poate intra pe teren.

Prin producția internă și mărcile proprii compania iese în evidență prin prețurile reduse și calitatea superioară. Așadar, fiecare sport sau grup de sporturi are o marcă creată și printre ele se află Allsix, Aptonia, Artengo, Domyos, Forclaz, Geonaute, Nabaiji, Kalenji, Oxelo, Quechua, Simond, Wedze, etc. și ies la lumină 2.800 de produse anual.

Articole de camping, ciclism, echitație, fotbal, înot, patinaj, tenis, yoga sunt doar câteva dintre sporturile disponibile.

 

Istoria Decathlon

Compania a fost înființată în 1976 și este deținută de familia miliardarilor francezi Mulliez, care dețin și hipermarketurile Auchan, magazinele Kiabi și Leroy Merlin.

Primul Decathlon s-a deschis în România în 2009 iar după acest prim magazin, numărul de magazine a crescut exponențial de-a lungul anilor.

Clienții pot face parte din programul de fidelitate pe care îl oferă compania și pot aduna puncte și primi vouchere de reducere, printre alte beneficii.

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

Descarcă aplicația TiendeoDescarcă aplicația Tiendeo

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile