REDUCERI DE PÂNĂ LA -70%

Expiră astăzi

  Decathlon Oferte

  Cauți cele mai bune oferte la Decathlon?

  Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru Decathlon, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la Decathlon sau orice alte magazine din categoria de Sport din orașul tău. În prezent, există un catalog pentru Decathlon on Tiendeo. Răsfoiește cel mai recent catalog de la Decathlon "REDUCERI DE PÂNĂ LA -70%" valabil de la 18/01/2023 la 01/02/2023 și începe să economisești acum!

  Alte cataloage de Sport

  • Logo Decathlon
  • Logo Adidas
  • Logo Intersport
  • Logo Nike
  • Logo Sport Vision
  • Logo VANS

  Decathlon, toate ofertele la îndemână

  Decathlon este un lanț de magazine dedicate în vânzarea și distribuirea de articole, aparate și îmbrăcăminte sportivă.

  Despre Decathlon

  Decathlon creează, produce și vinde echipament sportiv, fiind în actualitate cel mai mare vânzător de articole sportive din lume și împarte filozofia că fiecare persoană poate intra pe teren.

  Prin producția internă și mărcile proprii compania iese în evidență prin prețurile reduse și calitatea superioară. Așadar, fiecare sport sau grup de sporturi are o marcă creată și printre ele se află Allsix, Aptonia, Artengo, Domyos, Forclaz, Geonaute, Nabaiji, Kalenji, Oxelo, Quechua, Simond, Wedze, etc. și ies la lumină 2.800 de produse anual.

  Articole de camping, ciclism, echitație, fotbal, înot, patinaj, tenis, yoga sunt doar câteva dintre sporturile disponibile.

   

  Istoria Decathlon

  Compania a fost înființată în 1976 și este deținută de familia miliardarilor francezi Mulliez, care dețin și hipermarketurile Auchan, magazinele Kiabi și Leroy Merlin.

  Primul Decathlon s-a deschis în România în 2009 iar după acest prim magazin, numărul de magazine a crescut exponențial de-a lungul anilor.

  Clienții pot face parte din programul de fidelitate pe care îl oferă compania și pot aduna puncte și primi vouchere de reducere, printre alte beneficii.

  Alerte de la Tiendeo

  Vreau să primesc cele mai recente cataloage Decathlon și oferte exclusive de la Tiendeo din orașul tău

  De asemenea, doresc să primesc cataloage din categoria Sport

  Politica de confidențialitate

  Urmărește Tiendeo

  Descarcă aplicația Tiendeo

  Descarcă aplicația TiendeoDescarcă aplicația Tiendeo

  © 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

  Aviz juridic |
  Gestioneză cookie-urile