Catalog Pescuit la Crap 2022

Peste 30 de zile
Vizualizează

Alerte de la Tiendeo

Vreau să primesc cele mai recente cataloage Decathlon și oferte exclusive de la Tiendeo din orașul tău

De asemenea, doresc să primesc cataloage din categoria Sport

Politica de confidențialitate

Alte Sport din orașul tău

Decathlon, toate ofertele la îndemână

Decathlon este un lanț de magazine dedicate în vânzarea și distribuirea de articole, aparate și îmbrăcăminte sportivă.

Despre Decathlon

Decathlon creează, produce și vinde echipament sportiv, fiind în actualitate cel mai mare vânzător de articole sportive din lume și împarte filozofia că fiecare persoană poate intra pe teren.

Prin producția internă și mărcile proprii compania iese în evidență prin prețurile reduse și calitatea superioară. Așadar, fiecare sport sau grup de sporturi are o marcă creată și printre ele se află Allsix, Aptonia, Artengo, Domyos, Forclaz, Geonaute, Nabaiji, Kalenji, Oxelo, Quechua, Simond, Wedze, etc. și ies la lumină 2.800 de produse anual.

Articole de camping, ciclism, echitație, fotbal, înot, patinaj, tenis, yoga sunt doar câteva dintre sporturile disponibile.

 

Istoria Decathlon

Compania a fost înființată în 1976 și este deținută de familia miliardarilor francezi Mulliez, care dețin și hipermarketurile Auchan, magazinele Kiabi și Leroy Merlin.

Primul Decathlon s-a deschis în România în 2009 iar după acest prim magazin, numărul de magazine a crescut exponențial de-a lungul anilor.

Clienții pot face parte din programul de fidelitate pe care îl oferă compania și pot aduna puncte și primi vouchere de reducere, printre alte beneficii.

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic