Cyber Monday 2022 Oferte & Cataloage

NU AȘTEPTA CYBER MONDAY PENTRU ECONOMII!

În timp ce aștepți următorul Cyber Monday, care va avea loc pe 28 noiembrie 2022, bucură-te de toate ofertele și promoțiile de pe Tiendeo.
Cyber MondayCyber Monday

Top magazine

CE ESTE CYBER MONDAY?

Cyber Monday își are originile în America și se sărbătorește întotdeauna în luni de după Black Fridayi. Deși Cyber Monday se sărbătorește încă din secolul trecut, din anul 2005, creșterea sa este exponențială și s-a extins pretutindeni în Europa, devenind un eveniment comercial major în întreaga lume.

Mulți consumatori așteaptă cu nerăbdare acest eveniment pentru a profita de numeroasele oferte pe care mărcile și magazinele le oferă. Aceștia își planifică cumpărăturile pentru a obține un produs de care au nevoie, pentru a demara cumpărăturile de Crăciun sau ajung pur și simplu să achiziționeze un produs redus masiv, pe care nici măcar nu intenționau să îl cumpere.


C ND VA AVEA LOC CYBER MONDAY?

Anul acesta, Cyber Monday va avea loc pe 28 noiembrie. În ultimii ani, era obișnuit să înceapă reducerile și promoțiile aproximativ cu o săptămâna înainte și de asemenea, să te bucuri de acest eveniment în weekendul următor, fiind cunoscut sub numele de Black Week.


PARTICIPAREA COMERCIANȚILOR CU AMĂNUNTUL LA CYBER MONDAY 2022

An de an, tot mai mulți vânzători și mărci participă la acest eveniment și oferă reduceri incredibile. Atât vânzătorii online, cât și cei offline doresc să ofere clienților cele mai bune oferte și promoții. Prin urmare, marele magazine ca Metro, Carrefour, Noriel sau Cora nu vor să piardă ocazia de a-și reduce prețurile în beneficiul clienților în această zi.

Mai mult, unele magazine au început deja campania de oferte și reduceri. Puteți găsi chiar acum oferte excelente la unele magazine, cum ar fi Altex, Flanco sau Mobexpert și să începeți să economisiți.


LA CE OFERTE NE PUTEM AȘTEPTA?

Succesul zilei de Cyber Monday este atât de mare încât, conform datelor interne ale Tiendeo, 9 din 10 persoane vor profita anul acesta de promoțiile de Cyber Monday. Prin urmare, marii comercianți ca Selgros, H&M, D&P Parfum nu vor să rateze ocazia de a-și reduce prețurile în această zi, în beneficiul clienților lor.

Dintre cele mai râvnite promoții, reducerile la articole de modă și tehnologie se remarcă în mod deosebit, întrucât ofertele la telefoane mobile, televizoare sau mașini de spălat rufe, de exemplu, implică o diferență substanțială de preț, care se traduce prin economii semnificative.

În plus, această dată devine și o ocazie excelentă de a începe cumpărăturile de Crăciun și, prin urmare, de a profita de cele mai mici prețuri la produsele pe care intenționezi deja să le cumperi.


CYBER MONDAY ÎN TIENDEO

În Tiendeo dorim să îi ajutăm pe utilizatori să găsească toate acele oferte care îi pot ajuta să economisească niște bani în timpul Cyber Monday. Din acest motiv, numărul de cataloage și cupoane pe care le publicăm în aceste date sunt mai numeroase. De exemplu, în Mexic, publicarea conținutului a crescut aproximativ un 30% în comparație cu lunile anterioare în timpul sărbătorii Buen Fin 2020, fratele mexican lui Black Friday.

Actualizarea constantă a conținutului pe care îl oferim îi ajută pe utilizatori să aibă încredere în Tiendeo și site-ul nostru să fie referință atunci când trebuie să își planifice cumpărăturile și când doresc să consulte cele mai bune oferte de Cyber Monday. Revenind în Mexic, consultarea cataloagelor a crescut cu 200% în timpul sărbătorii Buen Fin 2020.


PLANIFICĂ ȘI ECONOMISEȘTE CU OFERTELE DE CYBER MONDAY

Pentru a profita de cele mai atractive oferte imediat ce sunt lansate, planificarea eficientă este importantă. Datorită Tiendeo, poți fi la curent cu toate reducerile lansate de mărci și comercianți în această zi, pe lângă faptul că ai posibilitatea de a compara și găsi cele mai mici prețuri la diferite produse pe care intenționezi să le cumperi.

Te așteaptă reduceri incredibile la produse high-tech, aparate electrocasnice, jucării, mobilă și multe altele.

Nu rata ocazia și rămâi la curent cu ultimele noutăți de Cyber Monday 2022!