Tiendeo official website
Craciun

Crăciun 2023 Oferte & Cadouri

AI ÎNCEPUT NUMĂRĂTOAREA INVERSĂ P NĂ LA CRĂCIUN?

Crăciunul bate la ușă și a sosit momentul să îți faci planuri pentru una dintre cele mai așteptate zile ale anului. Spiritul Crăciunului și-a făcut prezența și în magazine, care se mândresc deja cu decorațiuni, dar oferă și vouchere, promoții și reduceri care să te ajute să economisești bani în cea mai costisitoare perioadă a anului. Mâncare de sărbătoare, jucării pentru copii și cadouri pentru întreaga familie: lista de dorințe pentru Moș Crăciun devine pe zi ce trece tot mai lungă
Craciun

Magazine de top cu oferte Craciun

  • Logo Lidl
  • Logo Kaufland
  • Logo Penny Market
  • Logo Pepco
  • Logo Carrefour
  • Logo Altex
LA CE OFERTE DE CRĂCIUN NE PUTEM AȘTEPTA?

Cumpărătorii prevăzători sunt cei care vor economisi cel mai mult de Crăciun: comercianți de top precum Kaufland, Lidl, Metro, Pepco, JYSK, Penny Market, Carrefour, Leroy Merlin au lansat deja oferte și cataloage speciale care îți vor deschide apetitul pentru cumpărături.

Cele mai căutate reduceri se înregistrează la categoriile jucării, electronice și alimente, smartphone-urile, televizoarele și aparatele electrocasnice fiind principalele atracții. Mâncarea este la rang de cinste întrucât, în perioada sărbătorilor, goana după sarmalele, salata boeuf, piftia, toba, chişca, caltaboşii ia avânt, incluzând și produse care în mod normal sunt omise din cauza prețului, dar care acum devin accesibile datorită ofertelor de Crăciun.


ORGANIZEAZĂ-ȚI CUMPĂRĂTURILE PENTRU A ECONOMISI BANI DE CRĂCIUN

Planificarea cumpărăturilor este singura modalitate de a economisi bani în perioada Crăciunului, fără a renunța la vreo plăcere de sărbători. Tiendeo te ajută să găsești mai ușor toate ofertele și reducerile în broșurile și voucherele pe care mărcile și comercianții de renume le pregătesc în această perioadă a anului.

Nu rata cele mai atractive promoții din supermarketuri, la jucării, electronice și mobilier și cumpără tot ce îți dorești. Crăciunul de abia a început.

Spor la economii și sărbători fericite!
Craciun