Găsește Ikea în orașul tău

Alerte de la Tiendeo

Vreau să primesc cele mai recente cataloage Ikea și oferte exclusive de la Tiendeo din orașul tău

De asemenea, doresc să primesc cataloage din categoria Casă și Mobilia

Politica de confidențialitate

Alte Casă și Mobilia din orașul tău

Ikea, toate ofertele la îndemână

Lanțul de magazine IKEA se ocupă cu fabricarea și comercializarea de mobilier casnic și decorațiuni la prețuri accesibile tuturor.

Despre IKEA

Compania IKEA se diferențiază pentru că proiectează, creează și comercializează propriul său mobilier și produse. Acestea sunt fabricate de peste 1.500 de furnizori din peste 50 de țări. De asemenea, produsele sunt cunoscute pentru a fi demontabile, ceea ce face ca prețurile să fie reduse.

În magazinele IKEA se pot găsi o mare varietate de produse pentru casă: mobilier, saltele, electrocasnice și electrodomestice, decorațiuni, produse pentru grădină, etc.

 

  

Istoria IKEA

Ingvar Kamprad a crescut într-o fermă din Suedia iar la 17 ani a început să vândă diferite articole precum pixuri, ceasuri, portmonee, etc. prin poștă. În 1947 a extins afacerea la vânzarea de mobilier iar 4 ani mai târziu a publicat primul catalog IKEA.

Primul magazin IKEA a fost deschis în Suedia în anul 1965, urmat apoi de multe alte magazine, devenind lider mondial.

Primul magazin IKEA din România a fost inaugurat în anul 2007.

Clienții companiei pot face parte gratuit din IKEA Family, un club în care membrii săi pot beneficia de prețuri speciale la numite produse, invitații la evenimente și multe altele.

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic