Tiendeo official website

Cauți cele mai bune oferte la Ikea?

Dacă ești în căutarea celor mai mari reduceri pentru Ikea, te afli în locul potrivit. Aici, pe Tiendeo, avem toate cataloagele, astfel încât să nu ratezi nicio promoție online de la Ikea sau orice alte magazine din categoria de Casă și Mobilia din orașul tău. Înscrie-te la buletinul nostru informativ pentru a fi la curent cu noile oferte de la Ikea și fii primul care află cele mai bune oferte online. În timp ce aștepți, puteți răsfoi cele mai recente cataloage din categoria Casă și Mobilia, cum ar fi broșura de la Lems "Reduceri" valabil de la 23/05/2023 la 06/06/2023.

Găsește Ikea în orașul tău

Alte cataloage de Casă și Mobilia

  • Logo JYSK
  • Logo Lems
  • Logo Ikea
  • Logo Mobexpert
  • Logo Naturlich
  • Logo XXXLutz

Ikea, toate ofertele la îndemână

Lanțul de magazine IKEA se ocupă cu fabricarea și comercializarea de mobilier casnic și decorațiuni la prețuri accesibile tuturor.

Despre IKEA

Compania IKEA se diferențiază pentru că proiectează, creează și comercializează propriul său mobilier și produse. Acestea sunt fabricate de peste 1.500 de furnizori din peste 50 de țări. De asemenea, produsele sunt cunoscute pentru a fi demontabile, ceea ce face ca prețurile să fie reduse.

În magazinele IKEA se pot găsi o mare varietate de produse pentru casă: mobilier, saltele, electrocasnice și electrodomestice, decorațiuni, produse pentru grădină, etc.

 

  

Istoria IKEA

Ingvar Kamprad a crescut într-o fermă din Suedia iar la 17 ani a început să vândă diferite articole precum pixuri, ceasuri, portmonee, etc. prin poștă. În 1947 a extins afacerea la vânzarea de mobilier iar 4 ani mai târziu a publicat primul catalog IKEA.

Primul magazin IKEA a fost deschis în Suedia în anul 1965, urmat apoi de multe alte magazine, devenind lider mondial.

Primul magazin IKEA din România a fost inaugurat în anul 2007.

Clienții companiei pot face parte gratuit din IKEA Family, un club în care membrii săi pot beneficia de prețuri speciale la numite produse, invitații la evenimente și multe altele.

Urmărește Tiendeo

Descarcă aplicația Tiendeo

Descarcă aplicația TiendeoDescarcă aplicația Tiendeo

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Aviz juridic |
Gestioneză cookie-urile