Oferte & Cataloage de Black Friday

NU AȘTEPTA BLACK FRIDAY PENTRU ECONOMII!

În timp ce aștepți următorul Black Friday, care va avea loc pe 27 noiembrie 2020, bucură-te de toate ofertele și promoțiile de pe Tiendeo.

View the best offers from Black Friday

Principalele magazine participante la Black Friday

Logo Altex
Logo H&M
Logo Lidl
Logo Decathlon
Logo Dedeman
Logo Flanco
Logo Ikea
Logo JYSK
Logo Zara
Logo Bershka
Logo Carrefour
Logo Sergiana Grup
Logo Kaufland
Logo Mobexpert
Logo Metro
Logo Miniprix
Logo Privat
Logo Bebe Tei
Logo Christian Tour
Logo Intersport
Logo MANGO

CE ESTE BLACK FRIDAY?

Black Friday își are originile în America și se sărbătorește întotdeauna în vinerea de după Ziua Recunoștinței. Deși Black Friday se sărbătorește încă din secolul trecut, din anul 2005, creșterea sa este exponențială și s-a extins pretutindeni în Europa, devenind un eveniment comercial major în întreaga lume.

Mulți consumatori așteaptă cu nerăbdare acest eveniment pentru a profita de numeroasele oferte pe care mărcile și magazinele le oferă. Aceștia își planifică cumpărăturile pentru a obține un produs de care au nevoie, pentru a demara cumpărăturile de Crăciun sau ajung pur și simplu să achiziționeze un produs redus masiv, pe care nici măcar nu intenționau să îl cumpere.


LA CE OFERTE NE PUTEM AȘTEPTA?

Succesul zilei de Black Friday este atât de mare încât, conform datelor interne ale Tiendeo, 9 din 10 persoane vor profita anul acesta de promoțiile de Black Friday. Prin urmare, marii comercianți ca Altex, H&M, Lidl nu vor să rateze ocazia de a-și reduce prețurile în această zi, în beneficiul clienților lor.

Dintre cele mai râvnite promoții, reducerile la articole de modă și tehnologie se remarcă în mod deosebit, întrucât ofertele la telefoane mobile, televizoare sau mașini de spălat rufe, de exemplu, implică o diferență substanțială de preț, care se traduce prin economii semnificative.

În plus, această dată devine și o ocazie excelentă de a începe cumpărăturile de Crăciun și, prin urmare, de a profita de cele mai mici prețuri la produsele pe care intenționezi deja să le cumperi.


PLANIFICĂ ȘI ECONOMISEȘTE CU OFERTELE DE BLACK FRIDAY

Pentru a profita de cele mai atractive oferte imediat ce sunt lansate, planificarea eficientă este importantă. Datorită Tiendeo, poți fi la curent cu toate reducerile lansate de mărci și comercianți în această zi, pe lângă faptul că ai posibilitatea de a compara și găsi cele mai mici prețuri la diferite produse pe care intenționezi să le cumperi.

Te așteaptă reduceri incredibile la produse high-tech, aparate electrocasnice, jucării, mobilă și multe altele.

Nu rata ocazia și rămâi la curent cu ultimele noutăți de Black Friday 2020!