Tiendeo official website
Black Friday

Black Friday 2023 Oferte & Cataloage

BLACK FRIDAY 2023 APROAPE A ÎNCEPUT

Black Friday bate la ușă, iar magazinele pregătesc deja cele mai atractive oferte pentru consumatorii care doresc să facă economii incredibile la cumpărături. Faimoasa zi de Black Friday va avea loc anul acesta pe 24 noiembrie și toate produsele așteaptă să dispară de pe rafturi, de la reduceri senzaționale la produse high-tech la cele mai mici prețuri la articole de îmbrăcăminte și accesorii sau electrocasnice. Pregătește-te să profiți de ofertele unice lansate anul acesta de Black Friday!
Black Friday

Principalele magazine participante la Black Friday

  • Logo Life Care
  • Logo Dr.max
  • Logo Lidl
  • Logo Kaufland
  • Logo Penny Market
  • Logo Pepco
CE ESTE BLACK FRIDAY?

Black Friday își are originile în America și se sărbătorește întotdeauna în vinerea de după Ziua Recunoștinței. Deși Black Friday se sărbătorește încă din secolul trecut, din anul 2005, creșterea sa este exponențială și s-a extins pretutindeni în Europa, devenind un eveniment comercial major în întreaga lume.

Mulți consumatori așteaptă cu nerăbdare acest eveniment pentru a profita de numeroasele oferte pe care mărcile și magazinele le oferă. Aceștia își planifică cumpărăturile pentru a obține un produs de care au nevoie, pentru a demara cumpărăturile de Crăciun sau ajung pur și simplu să achiziționeze un produs redus masiv, pe care nici măcar nu intenționau să îl cumpere.


Când va avea loc Black Friday?

Anul acesta, Black Friday va avea loc pe 25 noiembrie. În ultimii ani, era obișnuit să înceapă reducerile și promoțiile aproximativ cu o săptămâna înainte și de asemenea, să te bucuri de acest eveniment în weekendul următor, fiind cunoscut sub numele de Black Week.


Participarea comercianților cu amănuntul la Black Friday 2023

An de an, tot mai mulți vânzători și mărci participă la acest eveniment și oferă reduceri incredibile. Atât vânzătorii online, cât și cei offline doresc să ofere clienților cele mai bune oferte și promoții. Prin urmare, marele magazine ca Remarkt, JYSK, Metro, Mobexpert sau Carrefour nu vor să piardă ocazia de a-și reduce prețurile în beneficiul clienților în această zi.

Mai mult, unele magazine au început deja campania de oferte și reduceri. Puteți găsi chiar acum oferte excelente la unele magazine, cum ar fi Altex, Flanco sau Dedeman și să începeți să economisiți.


LA CE OFERTE NE PUTEM AȘTEPTA?

Succesul zilei de Black Friday este atât de mare încât, conform datelor interne ale Tiendeo, 9 din 10 persoane vor profita anul acesta de promoțiile de Black Friday. Prin urmare, marii comercianți ca Carrefour Market, Noriel, Ambient nu vor să rateze ocazia de a-și reduce prețurile în această zi, în beneficiul clienților lor.

Dintre cele mai râvnite promoții, reducerile la articole de modă și tehnologie se remarcă în mod deosebit, întrucât ofertele la telefoane mobile, televizoare sau mașini de spălat rufe, de exemplu, implică o diferență substanțială de preț, care se traduce prin economii semnificative.

În plus, această dată devine și o ocazie excelentă de a începe cumpărăturile de Crăciun și, prin urmare, de a profita de cele mai mici prețuri la produsele pe care intenționezi deja să le cumperi.


Black Friday în Tiendeo

În Tiendeo dorim să îi ajutăm pe utilizatori să găsească toate acele oferte care îi pot ajuta să economisească niște bani în timpul Black Friday. Din acest motiv, numărul de cataloage și cupoane pe care le publicăm în aceste date sunt mai numeroase. De exemplu, în Mexic, publicarea conținutului a crescut aproximativ un 30% în comparație cu lunile anterioare în timpul sărbătorii Buen Fin 2019, fratele mexican lui Black Friday.

Actualizarea constantă a conținutului pe care îl oferim îi ajută pe utilizatori să aibă încredere în Tiendeo și site-ul nostru să fie referință atunci când trebuie să își planifice cumpărăturile și când doresc să consulte cele mai bune oferte de Black Friday. Revenind în Mexic, consultarea cataloagelor a crescut cu 200% în timpul sărbătorii Buen Fin 2019.


PLANIFICĂ ȘI ECONOMISEȘTE CU OFERTELE DE BLACK FRIDAY

Pentru a profita de cele mai atractive oferte imediat ce sunt lansate, planificarea eficientă este importantă. Datorită Tiendeo, poți fi la curent cu toate reducerile lansate de mărci și comercianți în această zi, pe lângă faptul că ai posibilitatea de a compara și găsi cele mai mici prețuri la diferite produse pe care intenționezi să le cumperi.

Te așteaptă reduceri incredibile la produse high-tech, aparate electrocasnice, jucării, mobilă și multe altele.

Nu rata ocazia și rămâi la curent cu ultimele noutăți de Black Friday 2023!
Black Friday